PP i PSOE també són culpables.

Ben mirat, tant el PSOE com el PP són responsables del domini nacionalista a Catalunya.

ppsoe

Des de l’època de Felipe González l’única política d’Estat l’han dirigida CiU i el PNV. En el fons, les queixes dels dos partits estatals per la situació que vivim en l’actualitat a Catalunya no deixen de ser llàgrimes de cocodril. O potser una estratègia calculada per treure vots a la resta d’Espanya. 

El pensament del PP podria ser el següent: si puja el nacionalisme català, guanyem 5 diputats a Madrid, 4 a València i 4 a d’altres comunitats… i només en perdem 3 a Catalunya. Per tant, deixem-los que campin. D’altra banda el PSOE renega de la paraula Espanya i se sent més còmode en un regne de taifes, amb tripartits excloents.

Catalunya i Espanya sencera es mereixen molt més que un pur tacticisme polític.

Als catalans de seny ens toca reaccionar i impulsar un moviment propi en contra d’aquesta visió miop i de curt termini. Ara per ara, seria un error esperar alguna cosa de Madrid. Quan s’esvaeixin les majories absolutes, tornarem a ser moneda de canvi.

A nosaltres ens correspon bastir el futur d’una Catalunya oberta, que no renega del seu passat, emprenedora, rica i amb valors. A treballar!

dolcaCategories: Huid del nacionalismo, Mejor juntos, Pensando bien

Tags: , , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

  • Responsable: Edicott Consulting SL
  • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
  • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.