El “Moviment Nacionalista Totalitari” català, només un record?

La pàgina 25 de L´Intransigent, nº 25, és força interessant. S’hi explica la vida d’un dels grups més peculiars del nacionalisme català a l’època de la República: el Moviment Nacionalista TotalitariEl nom ho diu tot.

El problema és que l’actual ambient nacionalista, que repeteix que “Espanya ens roba”, “ens volen aixafar” (Jordi Pujol) o “volen liquidar Catalunya amb mentalitat imperialista” (Francesc Homs, conseller de Presidència), invita al sorgiment d’exaltats. Per exemple aquests “intransigents” que, inspirant-se al MNT, diuen que volen “recordar, exalçar i repetir” el seu programa, que anomena “Textos Sagrats”.

Millor que no.

Aquestes coses se sap com comencen, però no com acaben. O potser sí. Posem-hi seny, senyors.

MOVIMENT TOTALITARI

dolcaCategories: Historia, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , ,

1 comentario

  1. Qué pereza….. y trabajar ..les suena de algo ? panda de desheredados y perdedores.. así no se arregla nada!

Deja un comentario