Comencen les picabaralles a l’ANC.

Divisió dels «forcos»? El grup Essència promou una candidatura alternativa a la Forcadell.

forcadell

L’ANC és el braç rodaire del separatisme. El President de la Generalitat té la Carme Forcadell com la seva assessora àulica. La missió de l’ANC és complir les instruccions de Jordi Pujol: màxima mobilització al carrer. El mateix nom, Assemblea Nacional de Catalunya, ja indica que és un Parlament a l’ombra, però sense cap representativitat democràtica. Per tot això, l’ANC es va convertint en una organització colpista.

Però sembla que no tots estan d’acord amb la Forcadell. L’acusen de poc demòcrata, subordinació als partits polítics (ella va ser regidora d’ERC a Sabadell i membre del Consell del partit abans de ser col.locada a l’ANC), poca transparència, representativitat i eficiència. Fins i tot s’ha format un col.lectiu (es diu Essència, i molts dels seus membres han de passar pel catalanitzador de cognoms) per disputar la Secretaria a la Forcadell a les eleccions de maig. A sobre, ara els hi ha sortit la Societat Civil Catalana, una massa de catalans que no estan disposats a que la Forcadell es passi la democràcia per l’aixella.

Ja veurem com acabarà. De moment, els membres de l’ANC (ja els diuen «forcos», per la seva sinistra jefa Forcadell) comencen a xiuxiuejar. Diuen que en Mas tremola.

20140416-165714.jpgCategories: En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , ,

3 comentarios

 1. Res de nou si es repassa la història dels indies. La seva vocació final no és «independitzar-se» d’Espanya, és independitzar-se d’ells mateixos. Nihilisme en estat pur.

 2. Esta situación empieza a dar un poco de miedo, pero no físico no, sino una íntima desconfianza, una aprensión irracional a la descarada manipulación con la que se está sometiendo a gente indecisa, sin criterio propio y/o lo suficientemente ignorante como para lavarle el cerebro, al vasallaje del separatismo.

 3. “…Fins i tot s’ha format un col•lectiu (es diu Essència, i molts dels seus membres han de passar pel catalanitzador de cognoms)…”
  N’he fet una miqueta de “santiespotisme” i he passat per la pagina esmentada (això si, amb un potentíssim antivirus) Dels 27 adherits, 18 han de passar per el catalanitzador de cognoms. Ara be, resistirà la màquina? Per exemple, amb “Sancho Morillo”, “San Jose Arevalo”, “Ramirez Sevilla”, “Garcia Trujillo” ,“Carnicero Manrique” o “Bienzobas Gargallo” ho te difícil.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: