La Garriga: empastifen un altre cop el rètol independentista.

lagarriga

Posar consignes polítiques al costat del nom del poble pot incitar a posar les pròpies.

No creem divisió.

dolcaCategories: Catalunya de tots

Tags: , , ,

12 comentarios

 1. Per favor Joan,Català no demagògia. Ja n’hi ha prou de comparar el Nacionalisme català amb el moviment Nazi, perquè si ens posem així, tu que ets nacionalista espanyol, et puc posar centenars d’exemples del nacionalisme español semblant al nazi i alguns dels quals, eren idèntics al moviment nazi.

  • Sort que la teva «democràcia real» no arrivarà mai. No saps lo que és la llei ni la respectes. Per a tu el fi justifica els mitjans, i amb aixó no vas en lloc perque no és DEMOCRÀTIC.
   El nazionalisme catalä s’inspira en el nazionalisme alemany (on van estudiar els Pujol Ferrussola?) i segueixen la seva performance (multes, separar, perseguir, etc).
   Aquest Ayuntament no compleix la llei, ni les sentències. El bonisme de la resta d’Espanya ho està permitint.
   Ara ja pots seguir les recomanacions d’en Joan Català.

  • Propaganda, control dels mitjans de comunicació, pensament unic monocolor, manifestacions multitudinàries subvencionades per les institucions i expansionisme (Llevant, Balears, Franja etc) vols més exemples?

  • Bona tarda.

   El nacionalisme és una ideología europea vuitcentista i romántica, que, en part, va inspirar el nacional-socialisme alemany.

   El nacionalisme català, des dels seus orígens, va estar «trufado» de líders que van recoltzar mètodes violents per a conseguir les seves finalitats antidemocràtiques. Entre altres errors, amb la seva política radical, van facilitar l’esclat de la guerra civil espanyola.

   El «Molt Honorable» President Lluis Compays, que sempre va comptar amb elements violents del seu partit, per imposar el seu criteri, va ser responsable, entre 1937 i 1939, de la tortura i assassinat de 9000 persones a Catalunya, a les mans de txeques anarco-sindicalistes, comunistes i escamots d’ERC, armats per la Generalitat. Aquesta és la realitat.

   Atentament.

 2. Perdoneu-me però qui posa aquests cartells no es l’ajuntament? I Aquest ajuntament no ha estat votat pel poble, per tant, si l’ajuntament ha votat i a aprovat posar aquest cartell, vol dir que la majoria de poble hi està d’acord, o almenys no hi està en contra.

  Per altra banda, Gaby, no sé de donde eres pero Cataluña es de los catalanes igual que Andalucía de los andaluces. El concepto español es un termino del siglo XIX para designar que ciudadanos vivían en aquel país fundado al siglo XVIII. España puede ser propiedad de los catalanes a proporción demográfica y territorial , pero Cataluña no puede ser de los españoles ya que estos últimos no todos residen a Cataluña (solo los españoles residentes en Cataluña pueden hacer esta afirmación) sino, yo podría decir que Alemania es de todos los europeos, y por extensión Alemania también es mía porque yo soy europeo.

  Vigilad con las afirmaciones simplistas porque la dialéctica es muy peligrosa.

  • Sí home ,a en Hitler també el van votar perquè era moooolt bo. VA pren-te la pastilleta que no se t´entén el que dius, sembles el rucabado de raticulón i compte amb la sogra

  • Bona tarda. Que un partit governi una ciutat no té res a veure amb la majoria política de la seva ciutadania. El normal és que la majoria estigui representada pel conjunt de moltes altres opcions polítiques. Això és el que, en democràcia, es diu «pluralitat» i això és el que no respecta el nacionalisme excloent que pateix Catalunya.

   Espanya és una democràcia occidental i Catalunya és part d’Espanya des dels seus orígens.Per tant la democràcia que prediques no és real, sinó virtual i ajustada a l’interès particular d’una opció política minoritària.

   Ja n’hi ha prou de demagògia independentista!.

   Atentament.

  • Noé, a diferència de les eleccions autonòmiques o estatals on hi ha ha una llei electoral i de partits; en les eleccions municipals el vot es directe, no hi ha proporcionalitats de vot segons població. Si el ple municipal vota i aprova una acció, senyal que aquesta acció ha rebut la majoria necessària. (Referint-me a la tautologia) si hi ha una majoria en el ple municipal, senyal que hi ha una majoria social, sinó no hagués pogut guanyar.

   Si ho contraposem a al Parlament de Catalunya, hi ha entorn a uns 87 a 90 escons a favor de la consulta en contra dels 45 escons en contra de la consulta. Si això es el que va votar la població, vol dir que la majoria estan a favor de la consulta. O resultarà que els 45 són la majoria i els 87 o 90 són la minoria?

   Segons la ONU, Espanya no té rang de democràcia total, sinó que té rang de pseudo-democràcia. Per tant, no ens omplim tant la boca de la democràcia espanyola.

   Per últim, per saber si la independència només li dóna suport una minoria o una majoria, lo més senzill és votar. Vot directe i real, sense manipulacions de lleis de partits. Per tant, la única manera és un Referèndum.

   Si resulta que en el Referèndum surt que NO, doncs a treballar per la unitat, ja que el poble ho ha decidit així. En cas de que en el Referèndum surti que SI, doncs complir també amb la voluntat de la població consultada i per tant, a treballar per un nou estat partícip de la legislació internacional. En el cas de que surti un SI/NO, a plorar perquè ningú sabrà com afrontar la nova realitat, ja que un SI/NO, no té raó de ser si no hi ha voluntat ambdós parts per aquest projecte anomenada tercera via.

  • Bona nit Democràcia real:

   Que jo sàpiga segons la Constitució el vot és directe en totes les eleccions espanyoles, és a dir tant municipals, autonòmiques o estatals. Una altra cosa és la llei d’Hont, aplicada al resultat que atribueix els escons obtinguts EN PROPORCIÓ al nombre de vots, precisament per a facilitar la governabilitat del partit més votat. És a dir que el partit que aconsegueix la majoria, simple o absoluta, no necessita representar ni a la meitat de la població.

   Això és demostrable si es valoren els resultats de les últimes eleccions al parlament català de 2012 (Fuente Wikipedia): Amb un cens de 5.413.850 persones, amb dret a vot, només van participar en els comicis 3.668.310 persones. És a dir que d’entrada 1.745.540 persones que viuen i treballen a Catalunya, per raons que només ells coneixen, no van participar. Es van abstenir.

   El partit majoritari que va ser CIU, va obtenir 1.116.259 vots, i només representa al 20’6 % de les persones censades a Catalunya. No obstant això, gràcies a la proporcionalitat ascendent de la llei d’Hont, va obtenir 50 escons d’un total de 135 escons. És a dir que, representant a un 20’6 % de la població, acaba copant un 30’70 % del Parlament.

   El segon partit més votat va ser el PSC, que va obtenir 524.707 vots; després ERC, que va obtenir 498.124 vots, i un escó més que el PSC, doncs va obtenir més vots en circumscripcions on surt més fàcil obtenir un escó que a l’area metropolitana de Barcelona; després va ser el PPC, amb 471.681 vots; ICV amb 359.705 vots; C’s, 275.007 vots i les CUP, 126.435 vots.

   Si es fa la simple summa de vots dels partits a favor de el “dret a decidir” surt que dels 5.413.850 persones amb dret a vot a Catalunya, la suposada majoria “sobiranista” està composta per 2.100.523 vots que no arriba ni a la meitat dels electors. Això sense explicar que, dins de CiU, existeixen discrepàncies perquè Uniò no és partidària de la secessió i que igualment, segons les enquestes, el 75% de l’electorat d’ICV, ni tan sols se sent sobiranista.

   D’un altre costat em pots dir, si us plau, que document de l’ONU afirma que Espanya pateix un règim pseudo-democràtic? Dubto molt que aquesta afirmació tingui sentit.

   En definitiva, no existeixen raons objectives per anar a votar, ni SI, ni NO, i menys de forma unilateral, que és atemptar contra la unitat d’Espanya, doncs suposar que la majoria de la població de Catalunya és partidària de la secessió, a la meva opinió només és una estratègia nacionalista que vol traduir la seva majoria parlamentària en frau de llei.

   Un altre cas és l’adoctrinament i fanatisme d’odi a Espanya, inoculat a la població amb sentiments “identitaris exclouents” entre els quals t’incloc.

   Atentament.

 3. Sí empezamos así, Cataluña va a parecer la puerta de un bater público….

 4. Catalunya es de todos los catalanes no solo de unos cuantos… y es además de todos los españoles.

 5. Jajaja … Uns altres veíns del poble que estan farts dels nazionalistes. Ànims!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.