Fem un cremat? Amb ron Pujol i cafè Soley, sisplau

Gaudim les darreres vetllades estiuenques.

cremat

El cremat de l´estiu: ron Pujol, cafè Soley, i la nova versió de El Meu Avi

L´estiu s´esvaeix a poc a poc. Ja es nota que el sol s´amaga cada dia una mica més d´hora. La mainada està nerviosa perquè s´ensumen el començament del cole; Déu n´hi dó les vacances que han tingut enguany!.

Hem passat un bon estiu en família, i quina millor manera de cel-lebrar-ho que amb un cremat? Aquest agost toca amb ron Pujol, of course, i amb cafè Soley. Després del sotrac inicial, els catalans tenim molt a agraïr a aquests cognoms, com ara haver confessat l´engany que han suposat els 35 anys de govern -directe o interposat- del Molt Gran Evasor a la Generalitat.

Mentre fruim el cremat, i abans dels gintonics treurem la guitarra i encetarem El Meu Avi, versió Pujol.

Dolça i tèbia nit de fi d´estiu a Catalunya.

admin-ajax-phpCategories: Pujol & family, Tradiciones

Tags: , , , ,

2 comentarios

  1. Eso es lo que le gustaría a la talibana Ferrusola, pues está muy equivocada le seguiremos recordando a ella, a su marido y sus millonarios descendientes el latrocinio que durante 34 años han cometido impunemente en nombre de Catalunya por supuesto.

  2. ¿Eso se olvida, Ferrussola? ¡Qué te crees tú eso! Estamos en el s. XXI, pendona, que no te enteras!

Deja un comentario