Obama, impactat pel playmòbil separata

Ha donat instruccions a la NASA per a arribar a un acord amb el CATN

playmobil1

Informàvem recentment de la petició que la ANC feia al president dels Estats Units, Barack Obama, per tal que recolzés el referèndum secessionista. Sembla ser que inicialment Obama no estava gaire disposat (de fet, hi ha seriosos dubtes que ni tan sols s’hagués assabentat), però en veure el playmòbil separata a l’espai la situació ha donat un gir de 360 graus.

La notícia del llançament a l’estratosfera d’aquest playmòbil, cabdal a la història de Catalunya i que ja podem posar al nivell de les gestes de Guifré el Pilós o del mateix Rafael de Casanova, va merèixer que TV3 obrís el seu informatiu amb aquesta transcendental notícia.

Obama, després d’un dia d’intens treball, va arribar a casa, es va posar les sabatilles i, com cada vespre, va seure al sofà a veure el telenotícies de TV3. Quan va veure el playmòbil separata i estratosfèric ho va tenir clar: «no podem abandonar aquesta gent, són una potència espacial», sembla que va dir-li a la Michelle, que li portava una mica de berenar.

Dit i fet. Obama va despenjar el telèfon i va trucar la NASA: «vull que arribeu a un acord amb en Homs, vull el playmòbil separata a la nostra propera missió a Mart». Però no va quedar aquí la cosa: Obama ja ha donat instruccions perquè la futura República de Catadisney tingui un lloc al Consell de Seguretat de Nacions Unides, amb dret a veto, i formi part del G8. I només estem començant, ara que Obama ja és dels nostres.

Qui ens ho havia de dir: ni Mas, ni Homs, ni la Forcadell… Ha estat el playmòbil separata qui ens ha portat a la victòria!

20140627-093418-34458700.jpgCategories: CATchondeo, En el Butifarrèndum

14 comentarios

 1. Jo no hi veig la TV3 qwehyu9grnjidjookefmjgfuioieomfnmdeik (uffff menys mal que tinc un bon antivirus i ha detectat el nom de la tele del regim) des de que vam inicia el pruces.

 2. I pronto saldra Homs en el NODO o tv3 lo mismo da diciendo catalans ( el playmobil ha mort)
  I que viva el vino.

 3. Que quedé claro. Guifre El Pilos era súbdito del rey francés y murió peleando en defensa del mismo.
  En cuanto a Rafael de Casanova, no conozco hazaña alguna. Es más, dijo que estaba herido y abandonó la defensa de Barcelona. Acabo sus días ejerciendo como abogado y con su patrimonio intacto, y muchos años después ¿POR QUÉ ?

 4. Jajaja com comenta Barcelonina el ninot es va desenganxar, va caure i no va ser possible recuperar-lo.
  A la “sectorial de defensa Inter galàctica” de l’ANC ja contaven amb aquest artefacte per col•locar l’estelada a la lluna.

 5. Y por cierto, ¿alguien sabe si Mas y cia. tienen acciones en Playmobil? Lo digo porque en ese espacio documental tan independiente y veraz como es Sense Ficcio (sic) el otro dia explicaron la historia y la independencia de varios países como Groenlandia y Quebec (y no se si alguno mas porque ya estaba de tan mala ostia que directamente puse una película) a base de slow motion con playmobils.

 6. Podeu llegir la noticia a Cronica Global, es per partir-se de riure. El nino l´han batejat sota el nom de Otger Cataló i la intenció es que tornés sà i estalvi després del seu viatge estratosfèric, però el playmobil es va desenganxar a mig camí i encara l’estan buscant.

 7. Lo mejor (segun lavozlibre):

  «Para mayor ridículo, la iniciativa acabó en fracaso. Y es que algo salió mal y el Playmobil se cayó durante el ascenso y no fue posible recuperarlo, pese a que contaba con cámaras y con un dispositivo GPS para su seguimiento.»

 8. En USA los llaman astronautas y en Rusia, cosmonautas. Los chinos han adoptado el término taikonautas. Yo propongo que a los playmobil separatas los llamen forconautas

 9. I això quan ha costat i qui ho ha pagat? Em jugo un pèsol que Teleindependència no ho va comentar.

  Espero que no ho hàgim pagat entre tots, com sol passar amb qualsevol cosa que faci mínimament tuf a catalanista (em pregunto què seria avui del nacionalisme català sense diner públic).

 10. Estoy seguro que la misión del cosmonauta plástico fue diseñada por la sectorial de la ANC «intel·ligència per laindependència». Ellos mismos dicen que su objetivo es“ajudar a trobar estratègies que facilitin molt l’obtenció de la independència”. Nótese el uso del adverbio «molt», no son estrategias que faciliten un poco o lo normal, sino mucho. Y no creo que haya otra estrategia que facilite más la obtención de laindependència que enviar a la estratosfera un muñeco articulado separata ataviado de cubano.

 11. NODO3 obre les notícies amb la «notícia» del llançament d’un playmobil.

  Tot això comença a superar en ridícul, de llarg, al NODO de Franco, a la «Formación del Espíritu Nacional», i similars.

  Si no fos pels seriosos problemes que aquests estelats estan provocant, la idea del playmobil com a notícia destacada seria per passar-se tot el dia rient, per terra, «a carcajada limpia».

  Però no: és real. Ho han fet. En un pretès informatiu «seriós», han donat aquesta «notícia».

  Qui hauria dit que el seny es podia transformar en idiotesa!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: