Un nen amb un tambor s’emporta la cubana d’El Bruch.

De pas s’ha emportat també el màstil.

cubana bruch

L’alcalde Carles Castro Taboada (si us plau passi doblement pel catalanitzador de cognoms) va penjar la cubana fa uns mesos. Al poble no li agradava. Els vailets la feien servir de porteria i l’alcalde s’enfadava per la manca de respecte. Els gossos s’hi pixaven. Els vells l’esguardaven amb menyspreu, i tornats a casa acaronaven el trabuc que el besavi va fer servir contra el francès. Només els vidents de TV3 gaudien de veure la cubana contaminant l’espai públic.

La cubana tot això ho sabia. Se sentia rebutjada. Fa dues nits es va deslligar per migrar a la deixalleria. “Vull anar amb tu”, li va dir el màstil plorinant. La cubana, compadida, també se’l va emportar.

Diuen que en obrir el bar de matinada, l’amo va sentir uns tambors i va veure un nano que marxava del poble, seguit d’un drap i un pal.

bastoncilloCategories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

1 comentario

  1. Visca el nen Timbaler del Bruc!

Deja un comentario