Sr. Mas, pot sortir de la meva empresa si us plau?

Artur Mas es dedica a fer una “estratègia industrial pròpia”. Això no és feina dels empresaris?

industria Mas

El President ha enviat un buzoneo massiu a les empreses catalanes. Diu que “Catalunya és i ha de ser industrial”, a l’estil Torras i Bages. I la Gene s’hi vol ficar. Raó? La de sempre: “La Generalitat ha volgut definir una estratègia industrial pròpia (…) mirant a Europa i al món”. Clar i català: ens fiquem allà on no ens demanen, ho fem per crear un “fet diferencial” i passar del nostre àmbit industrial natural, que és Espanya. A la Gene només es pot dir “Espanya” a mots com espanyansroba, espanyansfrena, espanyansodia, etc.

No importa que Artur Mas hagi fracasat com a empresari o que el seu govern tingui un deute de €63.000 milions. I, sobretot, que la seva dèria separatista faci caure el PIB un 20%, aturi les inversions com diu el cap de la Cambra de Comerç dels EEUU (un català), o foragiti empreses industrials com Seat. Ell, amb tota la barra, diu que té la solució per a fer una Catalunya industrial i es queda tan panxo. Encara no sap que la seva Generalitat no és part de la solució, sinó del problema?

Lo més divertit: “L’acte tindrà lloc al Barcelona Teatre (BTM)”. El President no gosa dir el nom sencer del local: Barcelona Teatre Musical. Tot un símbol de la comèdia d’en Mas.

Ens cantarà una havanera embolcallat amb la cubana al Teatre Musical, senyor President, mentre es fica a fer d’empresari?

bastoncilloCategories: Economía, Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

1 comentario

  1. Pues por los actos que efectúan parece que quieren montar un chiringuito de JUEGO, PARAÍSO FISCAL, y si , también de Turismo.
    La política industrial queda mediatizada a los sueldos que paga la competencia en China, India. HABRÁ QUE BAJAR (TODAVÍA MÁS) LOS SUELDOS.

Deja un comentario