Ja sabem què fa la Diputació, a més de còmics nacionalistes.

Fa senyals de trànsit. Hora de dissoldre’s?

la foto 1

Ningú no sap per a què serveix la Diputació. L’única notícia que n’hem tingut recentment és la publicació, amb els nostres diners, d’un tebeo on diu que els “espanyols” són molt dolents i oprimeixen els “catalans”, que “no som lliures”. Ara sabem que la Diputació de Barcelona també fa els senyals de trànsit i hi posa la seva signatura. És a dir, d’una banda regula la convivència viària; d’altra, destarota la convivència social.

Senyor Salvador Esteve i Figueras (si us plau, passi pel catalantizador de cognoms), president de la Diputació: deixi de servir-se de les institucions de tots per fer propaganda de la seva ideologia, dissolgui el seu xiringuito i torni’ns els diners. Si li costa, sigui patriota i faci-ho per Catalunya.

bastoncillo

 

 

 

 

 Categories: Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

Deja un comentario