Ja sabem què fa la Diputació, a més de còmics nacionalistes.

Fa senyals de trànsit. Hora de dissoldre’s?

la foto 1

Ningú no sap per a què serveix la Diputació. L’única notícia que n’hem tingut recentment és la publicació, amb els nostres diners, d’un tebeo on diu que els «espanyols» són molt dolents i oprimeixen els «catalans», que «no som lliures». Ara sabem que la Diputació de Barcelona també fa els senyals de trànsit i hi posa la seva signatura. És a dir, d’una banda regula la convivència viària; d’altra, destarota la convivència social.

Senyor Salvador Esteve i Figueras (si us plau, passi pel catalantizador de cognoms), president de la Diputació: deixi de servir-se de les institucions de tots per fer propaganda de la seva ideologia, dissolgui el seu xiringuito i torni’ns els diners. Si li costa, sigui patriota i faci-ho per Catalunya.

bastoncillo

 

 

 

 

 Categories: Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: