Societat Civil Catalana il.lusiona: 1.500 adhesions en 2 dies.

La Catalunya lliure de nacionalisme se’n va a Madrid a dir que ells també són catalans i estan per la convivència.

sccmadrid

Ho explica Crònica Global. L’èxit sobrepassa les expectatives de Societat Civil Catalana, però segueixen treballant. Dimarts van anar a Madrid per realitzat un acte de presentació, on van intervenir Joan Arza (consultor d’empreses), Javier Barraycoa (historiador), Josep Ramón Bosch (empresari i historiador), José Domingo (lletrat de la Seguretat Social), Francesc Moreno (advocat) i Isabel Porcel (advocada).

Després es van desplaçar al Congrés dels Diputats, on es van reunir amb representants del PP, el PSOE, el PSC i UPyD. Allà van seguir la intervenció dels nacionalistes: “Sembla que és un acte més en un procés prèviament planificat d’escenificació d’un conflicte, i això no sembla que contribueixi honestament a solucionar els problemes que tenim els catalans, que en són molts”. Seny del bo.

Ja tenen web d’adhesions. I no paren de rebre suports. Mentre els nacionalistes parlen de “xoc de trens” i altres metàfores sagnants, Societat Civil Catalana segueix treballant. Endavant!

20140326-211757.jpgCategories: Huid del nacionalismo, Mejor juntos

Tags: , , ,

2 comentarios

  1. donde se firman las adhesiones

Deja un comentario