Societat Civil Catalana il.lusiona: 1.500 adhesions en 2 dies.

La Catalunya lliure de nacionalisme se’n va a Madrid a dir que ells també són catalans i estan per la convivència.

sccmadrid

Ho explica Crònica Global. L’èxit sobrepassa les expectatives de Societat Civil Catalana, però segueixen treballant. Dimarts van anar a Madrid per realitzat un acte de presentació, on van intervenir Joan Arza (consultor d’empreses), Javier Barraycoa (historiador), Josep Ramón Bosch (empresari i historiador), José Domingo (lletrat de la Seguretat Social), Francesc Moreno (advocat) i Isabel Porcel (advocada).

Després es van desplaçar al Congrés dels Diputats, on es van reunir amb representants del PP, el PSOE, el PSC i UPyD. Allà van seguir la intervenció dels nacionalistes: «Sembla que és un acte més en un procés prèviament planificat d’escenificació d’un conflicte, i això no sembla que contribueixi honestament a solucionar els problemes que tenim els catalans, que en són molts». Seny del bo.

Ja tenen web d’adhesions. I no paren de rebre suports. Mentre els nacionalistes parlen de «xoc de trens» i altres metàfores sagnants, Societat Civil Catalana segueix treballant. Endavant!

20140326-211757.jpgCategories: Huid del nacionalismo, Mejor juntos

Tags: , , ,

2 comentarios

  1. donde se firman las adhesiones

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: