¿Está ud aburrido? ¿Su vida le abruma? Hágase “volemvotar”

Si els catalans som infeliços és perquè volem.

vullbuta

Mi padre me decía que la vida no es fácil. Está llena de incomodidades, retos y sorpresas. Es como una interminable carrera de obstáculos que requiere de esfuerzo y atención constantes. Hay que ganarse la vida.

Però a sobre als catalans ens ho posen més dificil. Paguem els impostos més elevats del món. Els nostres diners se´n van a Madrit i no tornen, car els aprofiten per subvencionar altres regions que estàn tot el dia de juerga. Les empreses no poden treballar bé perquè l´Estat no inverteix en infrastructures aquí i les nostres carreteres, trens i aeroports fan pena. La nostra Sanitat és deficient i a la pobra Generalitat no li arriba per pagar els farmacèutics. Ens volen imposar tres hores setmanals de castellà, una llengua aliena, a les escoles dels nostres nens. Han fet desaparèixer les caixes com Caixa Catalunya, Caixa Penedès, Caixa Girona

Y cuando intentamos evadirnos de tan opresiva realidad también nos lo ponen difícil. Gairebé no hi ha mitjans de comunicació en català. Costa d´agafar una emissora de ràdio en la nostra llengua. Les xarxes digitals no entenen el nostre fet diferencial. I ni el Barça ni l´Espanyol guanyaran algo aquesta temporada.

En resum: no som lliures. Y encima tengo que pagar la hipoteca cada fin de mes.

Que n´és de trist viure amb aquesta feixuga opressió. Però l´altre dia un col-lega de la bici em va obrir l´enteniment: los catalanes somos gente de empuje y no nos hacemos la víctima ni nos resignamos. La culpa dels nostres mals no és nostra, sino de Madrit (millor dit d´Espanya), que no ens estima i ens vol escanyar. I la sol-lució és la INDEPENDÈNCIA. Per això el poble català ha encetat un moviment il-lusionat, democràtic i pacífic encapçalat per l´ANC i pel president Mas que ens durà a la llibertat després d´un referèndum.

M´he fet VOLEMVOTAR. I m´he tret un pes de sobre.

El problema és que Espanya no ens deixa votar, no ens deixa ser un país normal. S´entesten a complir les lleis, com si la voluntat d´un poble no estigués per sobre de qualsevol vell paperot. I als europeus tampoc els hi fa gaire el pes.

L´empresa no va gaire bé i avui he anat al banc per renegociar l´hipoteca. VOLEMVOTAR, he pensat. Y me encuentro mucho mejor.

20140416-165714.jpgCategories: CATchondeo

Tags: , , , ,

4 comentarios

 1. Jajaja. Pues sí, el argumentario de los indepens no suele ir más allá. Si se acaloran un poco más empiezan a llamar fascistas, cavernícola, casposos, retrasados, etc. als espanyols, con lo que completan el razonamiento para gritar Volem ser lliures!!!

  Lo de «volem butà» es muy gracioso, porque en castellano resulta ser ButaNO…
  Ay, ay, ay.

 2. Jo tambè us felicito, ja que jo tambè «vull butà»

 3. Muy bueno. Las sonrisas alargan la vida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: