Barrio Sésamo para el cómico Quico Homs

Estamos seguros de que le será de gran ayuda.

20140416-165649.jpg

20140416-165714.jpgCategories: CATchondeo

Tags: , ,

6 comentarios

 1. M’encanten els posts de dolça Catalunya. Boníssim aquest Barrio Sésamo! Amb faltes o sense, al cap i a la fi el més important és el contingut, i queda ben clar! Féieu molta falta SCC!

 2. Podem fer una mica de gramàtica també, si us sembla adient:

  Direm lliçons, i no lliçoncs.

  Direm repassar, no repasar.

  • Això no és gramàtica, és ortografia. I et falta “sobretot”.
   Conseqüències de la immersió lingüística en català i dels tòtils de Som Escola…

  • Ara amics explicarem que per ser català no caldrà anar corregint totes les faltes d’ortografia catalana que es vegin a internet.

   Una cosa és ser català i una altra cosa ser diguem-ne un “cursi”, corregint mancades d’ortografia per tots costats.

   Això és el que jo, en Blas, crido el totalitarisme linguístic. Adeu amics i bona nit!

  • Resposta a “Un català”: el més greu de tot no és cometre alguna falta d’ortografia. El més greu és alterar el missatge. El missatge de Durao Barroso, Van Rompuy, Reding, Almunia, Urzullun i tants altres és tossuda i implacable realitat. Però els prestidigitadors, reinterpretadors oficials de la realitat i de la veritat veritable a Catalunya (Homs, Consell Assessor, Mas, Junqueras, etc.) intenten alterar mesquinament el clar i evident missatge, intentant aprofitar-se de persones que, desinformades o de bona fe, els poden creure.

 3. Sin que nadie se ofenda: “Cataluña es fundamental para la economía de la UE” Y contesta Blas: ¡pero sí sólo es el 1,5 % del PIB total europeo!. Para comparar, el PIB nominal (2012) de Cataluña fue de 200.300 millones de euros. PIB nominal de Portugal de 223.700 millones de euros.

Deja un comentario