S’humilia el pal i vola la cubana de Collbató.

Per vergonya pel rebuig popular.

collbato 2collbato

A Collbató, la cubana també s’ha sentit ofesa pel menyspreu del poble, que la mirava com un símbol forani. I ha decidit volar cap a Cuba. El pal, mort de pena, s’ha humiliat i ha quedat a terra.

Dolça i assenyada Catalunya…

bastoncilloCategories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

9 comentarios

 1. Felicitats als que han tallat el màstil. ultimament s’està demostrant quan realment els catalans seguem cadenes!! Espero que la propera sigui la del meu poble, i si és un altre lloc, per mi perfecte. ja m’acontento només pensar que cada vegada n’hi han menys

 2. Tall net i molt professional, amb mínim impacte a la circulació i els usuaris. Civisme i dignitat fins i tot per expulsar el que ens resulta invasor.

 3. Val una menys….A per la següent, que serà seraaaaaaaa….. Ay que sigui la del meu poble per favorrrrrr… En tenim dues perquè es veu que som més catalans que ningú!!!

 4. Enhorabuena a los autores!
  fuera los símbolos de división del pueblo catalán y fuera las cubanas de nuestros pueblos!
  Fuera esta dictablanda encubierta que están intentando instaurar los fascistas de CIU y ERC
  Viva la democracia, la convivencia pacífica y el respecto cívico!!

 5. Basta ya de imposiciones de símbolos totalitarios y segregadores. Si es palo se ha doblado es por no soportar el peso de tanta vergüenza con semejante símbolo tan infame.

 6. El verdadero espiritu de la terra catalana se yergue indignado cuando pretenden imponerle enseñas foráneas. Y la cubana y sus pingajos acaban donde deberían haber permanecido para siempre, en la basura.
  Cubanes: foteu el camp!.
  Rojigualda en la senyera de Catalunya y en la Bandera de España.

 7. Em prenc una birra per la salut dels segadors de cubanas. Salut!

Deja un comentario