Santpedor: un noi amb un tambor s’emporta la cubana del poble.

Diuen que la va despenjar fent sonar el tambor.

santpedor2

Molts vilatans de Santpedor no s’hi troben a gust. Els de l’ANC i l’alcaldessa d’ERC pengen cubanes per tot el poble, pinten murals separatistes, generen enfrontament entre la població… I la convivència pateix.

Va ser dimecres passat. Diuen que van veure un noi amb un tambor i una barretina. Es plantar sota el pal de la cubana i va picar el tambor. La cubana, avergonyida i poruga, es va despenjar i va volar a la deixalleria. Molts al poble es van llevar, pensant que tot un exèrcit entrava al poble. La cubana ja no hi era.

Els vilatans estan agraïts. Se senten més lliures. El poble torna a ser de tots. Alguns joves s’han engrescat, han obert ampolles de vi de la terra i han encetat sumaies de Vic, per compartir amb els avis. L’alcaldessa i els de l’ANC encara cerquen el vailet. Diuen que el van veure caminant cofoi cap al Bruch.

dolca2Categories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

7 comentarios

  1. Como me gustan estas noticias !

  2. No deixa de ser positiu que l’espai públic, que és de tots, sigui respectat pels qui hi vulguin imposar un determinat color polític.

  3. I qúe diu la Pepeta des-de Alemanya?

  4. Sonen timbals de guerra

Deja un comentario