Ja sabem què passa a Montserrat: de vegades veuen OVNIS.

És el 4t millor lloc del món per veure OVNIS. Ho diu la revista Traveler.

montserrat ovni

Diu la revista que Montserrat “no és només un monestir ni una muntanya sinó un punt calent del contactisme”. En aquest sentit, assegura que s’han registrat contactes des del 1977 i informa que cada dia 11 se celebren trobades per intentar contactar amb OVNIS.

Sembla que s’està complint el somni de l’ex-monjo Vila-Abadal. Montserrat ja no és un monestir catòlic, sinó interconfessional i intergalàctic. D’arreu la Via Làctea s’apleguen a Montserrat cada dia 11. Probablement, per prendre exemple del «procés» separatista. Suposem que cada 11 de Setembre es fa una pregària interorbital per demanar «laindependència». Serà l’abat Soler un extraterrestre?

dolca2Categories: CATchondeo

Tags: , , ,

4 comentarios

  1. el punt què es veu, crec que és un cotxe de luxe del pujol-ferrarisuola

  2. Segur que l´Abat Soler, prové del «Sol» (el seu nom està en clau, és evident)

  3. visca l´ecumenisme. Sempre vaig sommniar amb contraure una boda alienígena a Montserrat. Saben si els nacionalistes consideren als andalusos com a alienígenes?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: