Crema la cubana de Castellcir (Vallès Oriental)

Autocombustió per vergonya?

Castellcir   DSC_2895

Castellcir és un poble petitó del Vallés Oriental. Una església, un bar, una xarcuteria, una escola, una farmàcia. Fins i tot una pizzeria. Els de l´ANC de la militant d´ERC Carme Forcadell (no, no són els Amics i Nebots de la Carme) s´hi van presentar un dia i van decidir que el poble necessitava també una cubana. Calia batasunitzar la convivència.

El pobre drap se´n va adonar ben aviat que molts veïns el miraven amb menyspreu i li va agafar vergonya. Fins que l’estiu passat la sensació va ser tan forta que va decidir fer combustió. I allà va quedar, desfeta, penjant les restes cremades per fer entendre a tots els veïns el seu missatge: «No sóc benvinguda, mai no podré substituïr la senyera, no feu mal la convivència«.

Agraïm a qui ens ha fet arribar aquest testimoni d´endreçament ambiental.

dolca2



Categories: Catalunya de tots, Mejor juntos

Tags: , , , , , ,

6 comentarios

  1. Hay que expulsar a estos charnegos a España.

  2. Benvolguts senyors, poden vostès buscar-hi tots els arguments que vulguin, i amagar-se darrere cíniques explicacions, però el que és evident és que es passen l’estona fent apologia de la violència.

  3. Veig que l’apologia de la violència està a l’ordre del dia en aquest web. Suposo que després vindrà justificar pallisses. Això sí, pallisses «no nacionalistes».

    • Apologia de la violència que cremi una cubana? Es com cremar una pancarta de mickey mouse, una bufanda d’els Chunguitos o un pòster de Sopa de Cabra.
      El que sí és violent és dividir els catalans, fracturar la societat i enfrontar amics i famílies, privant del dret a ser catalans i espanyols a milions de catalans.
      La cubana, a Cuba o a cal Mas, que CAtalunya no és la seva masia.

    • Ferran, em pots respondre algun missatge? Em pots dir per què és «absolutament respectuós» plantar una estelada en l’espai públic?

  4. ¡Bien por Castellcir!. Ahora, el que quiera realmente intimar con la estelada, que se corte una rodaja de mortadela Can l’Estevet y que se la meriende, después de pasarla por la plancha.

    Lo siento por él, a mi personalmente aparte de asquito, me daría indigestión sólo olerla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.