Ara l´ANC es fa la víctima

Tot s´hi val per mantenir la tensió nacionalista.

forcadell casals

La francesa Casals i la Carmeta «Fuhrercadell». Pobrissones, a Madrid no les estimen.

L´ANC de la militant d´ERC Forcadell (alguns li diuen ja Fuhrercadell després de les seves esgarrifoses declaracions) va presentar una ponència política on detallava les accions que s´haurien d´executar durant el procés popular que portarà Catalunya a la «independència» entre Sant Jordi de 2014 i Sant Jordi de 2105. Entre aquestes accions -sisplau no riguin- s´esmentava la presa de control de fronteres i d´infrastructures com el port i l´aeroport de Barcelona.

Als països civilitzats d´Occident com França, Estats Units o Itàlia, l´ANC ja hauria estat il-legalitzada. Els cubans o xinesos (amics de les CUP) haurien fet quelcom pitjor.

Malhauradament a Madrit no s´ho han pres seriosament. Tot i això, la Forcadell ha declinat una nova versió del pujolià «ensvolenaixafar» i la premsa del règim ha titolat amb rebombori: «L´ANC, al punt de mira«. La seva col-lega del Mòmium Gutural, la francesa Muriel Casals Couturier,(sisplau passi pel catalanitzador de cognoms) no ha volgut pas perdre protagonisme i ha declarat que ella també té la mateixa sensació. Pobrissones.

Ara toca la segona fase mediàtica, pubicar que l´ANC està rebent un «munt d´adhesions». Ja s´hi poden imaginar que els nouvinguts són els de sempre: la Rahola (ai, Ratrola, Ratrola), en Miquel Calçada (es deia Calzada abans de passar pel catalanitzador de cognoms), l´economista d´Estats Units Xavier Sala-i-Martín (va home, passi pel catalanitzador), el diputat del PSC i neoseparatista Germà Bel, el xuclasubvencions i rei de l´insult Toni Soler etc.

Han fet saber que han arribat a la increïble quantitat de…25.000 membres!! Diuen que el març de 2013, fa un any, contaven amb 13.600 socis. Després de tot el rebombori de cadenes nacionalistes, tendalls colpistes i suvbencions a dojo, no sembla massa gent.  I això tenint en compte la seva generosívola capacitat sumatòria, que converteix mig milió de manifestants en 2 milions

Convidem als nostres lectors a expressar la seva «solidaritat» amb les pobres Carme i Muriel. Per exemple, reenviant a les seves amistats aquesta entrada.

20140315-173522.jpgCategories: CATchondeo, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , , , , , ,

11 comentarios

 1. Es en los centros escolares donde se está gestando el independentismo, hay una majoría de profesores que esplican la historia de forma sectaria y distorsionada basada en mentiras, por tanto es ahí donde se les está lavando el cerebro a nuestros hijos. Me consta que en la actualidad ya hay familias que discuten y tiene graves problemas entre sus miembros por culpa de esta insensatez nazionalista.

 2. Muriel Casals Couturier, ves-te’n a França!

 3. Ven aparecer un pelotón bajando de Collserola, después de hacer las maniobras de siempre, y esto de CDC, ERC y ANC queman calzoncillos y bragas.

  imagínate la Brigada Paracaidista y la Legión desfilando por la Gran Vía…

 4. Catalanes; Todo empezó, con la prohibición de la Fiesta Nacional (las corridas de Toros) y ahora os quieren prohibir,,,,,,, ser ESPAÑOLES, comtinuar siendo permisivos, al final, si lo hay,no os dejaran ser CATALANES normales,y si no al tiempo.
  A este tipejo y Cia, los teneis que obligar a pagar de su bolsillo, la financiación de los Toros, y reponer los bonitos Toros de OSBORNE que tiraraon en las carreteras,de Cataluña,y nadie movió ni un dedo,sigan a si.y cualquier mañana, les prohibiran marchar de vacaciones al «extraanjero», tener D N I Español,casarse con la pareja de otra ideologia,ser Madrid, prohibir los Periodicos Nacionales,ser del Español,comprar en tiendas que esten rotuladas en la Lengua de Cervantes,no importa que seas un buen Medico,si no parlas la Lengua vuestra,Aberrante, Penoso, y Tragico.
  Os deseo que no os avasallen,Basta ya,Desterrarlos de donde vinieron sus ancestros,son Charnegos Franceses
  Borja MONTENEGRO de CAMPOAMOR

 5. Aquestes dones, que no han estat mares, volen educar els nostres fills?

 6. Efectivament, a qualsevol democràcia occidental, una organització que promou un cop d’estat seria portada davant dels tribunals de justícia. Però tenen la immensa sort de viure a Espanya, que deu ser un dels estats opressors mes beneit, o menys opressor, de la historia dels estats opressors del mon mundial. Perquè aquí, es pixen en les lleis i no passa res, volen donar, i ho diuen, un cop d’estat i no passa res….. Ahhh, vale , ja ho entenc, es que”… la presa de control de fronteres i d’infraestructures com el port i l´aeroport de Barcelona….” es farà de “bon rotllo”, de forma “pacifica”, “civilitzada”, “supermegademocratica” i serà fruit de “la voluntat d’un poble”.
  P.D. Amics de Dolça, espero que el ”catalanitzador de cognoms” tingui un processador de 25.000 milions de gigahertz, perquè te una de feina!!!

 7. EL FASCISMO SIGUE VIVO EN CATALUÑA Y SE HAN REUNIDO ENTORNO A LA A.N.C., SI NO LES PARAN LOS PIES, SERAN LOS RESPONSABLES DE LA SAGRE QUE PUEDA CORRER POR CATALUÑA.

 8. Urnas si, pero para todos los españoles, como votaron la mayoría de catalanes con la constitución. Si después de las llamadas que hacen para que los secesionistas actúen fuera de la Ley, el gobierno no actúa es el gobierno el se está cargando la democracia,porque el gobierno que pueda venir después tampoco lo hará . Y si no hay leyes para parar tanto desprecio , que las promulguen ya. Por cada secesionista que crea nuestro gobierno, ellos crean diecisiete anti catalanes . Que cojan la maleta y vuelvan a la tierra de sus antepasados, más allá de los Pirineos.

 9. Pobrissones!!!! Quina pena fan…. Volien ser models de passarel.la però no van passar la prova, d’aqui tanta frustració i mala baba!!!

 10. EN CUALQUIER OTRO PAIS DE EUROPA YA ESTARIA ILEGALIZADA POR PLANEAR UN GOLPE DE ESTADO., YO., TANTO A MAS COMO A FORCADELL, LAS DESTERRARIA POR INTENTO DE SEDICION., QUE NO SE DAN CUENTA QUE ESTAN ENFRENTANDO A LOS CATALANES., COMO DIJO FORCADELLA., LOS QUE NO FUIMOS A LA CURSA DEL 11. NO SOMOS CATALANES., QUE SABRA ELLA ., LA SOLUCION ESTA EN LAS URNAS, BASTA DE PARTIDOS NACIONALISTAS., LA HISTORIA DE CATALUNYA ESTA ESCRITA TODOS LOS NACIONALISMOS LA HAN LLEVADO AL FRACASO .,? DIGUEM PROU A LAS URNAS¿

 11. Quin cinisme. Aquests de l’ANC són uns protofeixistes que només tenen intenció de fer un Cop d’Estat. Que es presentin a unes eleccions, si s’atreveixen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

 • Responsable: Edicott Consulting SL
 • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
 • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.