Migra la cubana d’El Papiol i s’esgalla el màstil.

Amb la primavera comença l’època de migració de cubanes.

elpapiol

A alguns catalans ideologitzats no els agrada la senyera. Pensant que havia que foragitar-la de Catalunya, van creuar la senyera amb nacionalisme. El resultat: una espècie forània a la terra, anomenada «cubana», reeixida per primer cop per un menguele que firmava «Mori Espanya». La van criar a diversos vivers de noms estranys: Terra Lliure, MDC, La Crida, ERC, CUP, CiU. Fins que l’ANC va decidir que era el moment d’escampar-la per tot Catalunya, en moltes ocasions amb diners públics i la col.laboració dels vilatans més ideologitzats. L’objectiu era desnaturalizar Catalunya i provocar l’enfrontament amb la senyera.

Però sembla que la cubana no s’hi troba a gust a Catalunya. La gent la mira malament i la senyera fa resistència. Els frikis les planten, però els nens s’en foten d’ella; els avis la miren amb renecs; les famílies les eviten; els gossos s’hi pixen.

Les cubanes ja en tenen prou i han començat a migrar fortament aquesta primavera; alguns diuen que a la nit s’enlairen cap a Nüremberg; d’altres les han vistes volant cap a Cuba; els més agosarats afirmen que s’aturen a les deixalleries.

A Catalunya no tenen cap dret. No són l’espècie autòctona i ho saben. Els màstils, avergonyits, s’agenollen de contrició.

Comença l’època de migració de cubanes?

bastoncilloCategories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

3 comentarios

  1. Ya era hora que los palos de las cubanas se secaran y se cayeran, son palos que afean el paisaje catalan.

  2. A la primavera la «cubana II*II cat» es trenca sencera, i es queda, arrossegada per terra, com a vil bandera.

  3. Caram, és l’època de migració, sense dubte!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: