L’ajuntament de Solsona, avui. Això fa por.

L’ètica del nacionalisme no ens agrada. L’estètica ens fa por.

la foto

Gent tranquila a Solsona, 23 de març 2014

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gent tranquila a una vila d’Alemanya, anys 1930

El nacionalisme sotmet la vida personal a un sistema i una visió del món artificial: la ideologia. Per fer-se familiars i estimats, els símbols ideològics han d’envair l’espai públic i fer-se presents a tot arreu. Es va formant un conjunt tancat d’idees on la persona i la trascendència s’esvaeixen. Només queda la ideologia. L’ídol ho presideix tot i anorrea la riquesa vital. Té res a dir el senyor Novell,  bisbe nacionalista de Solsona?

Que torni la persona. Prou d’ídols. Prou nacionalisme.

bastoncilloCategories: Catalunya de tots, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , ,

12 comentarios

 1. L’ajuntament es una entitat publica o sigui per a tothom. I si hi volem la bandera espanyola també així de gran que passaria? al consell comarcal tampoc hi ha la bandera espanyola. Hem de viure a la nostra ciutat de tota vida amb por.

 2. Están atiborrando a la población se simbologìa nacionalista. Y llega un momento en que se produce el empacho, sobre todo cuando van llegando del exterior mensajes cada vez más claros sobre el despropósito separatista. Los alemanes tuvieron que abrir los ojos cuando vieron hundirse la tramoya nazi-onalista en un trágico final de trayecto. Esperemos que en Cataluña el final del esperpento esté próximo…, digamos…, en las próximas elecciones anticipadas, que no tardarán mucho.

 3. De seguir así pronto veremos desfilar al paso de la oca.

 4. Es terrible, els que vivim aquí hem de viure amb por. Perquè hem de aguantar això???

 5. ¿Se imaginan Vds. que un Ayuntamiento hiciese lo mismo con la bandera de España?

 6. El “supermegaestat opressor espanyol” ha obligat al “pacífic” i “civilitzat” Ajuntament de Solsona a col•locar un “supermegabandera” del supermegaestat opressor. I a mes a mes, en una terrorífica demostració de la seva capacitat opressora, els hi ha tallat el finançament. Deu meu, quina opressió. Els vianants de la foto sota la bandera opressora comenten en veu baixa la brutal opressió a la que es veuen sotmesos.

  El Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas financia, mediante la participación en ingresos del Estado y otras partidas, a la mayoría de los ayuntamientos de la Associació de Municipis per la Independència (AMI), que al ser muchos de ellos pequeños municipios dependen de la financiación gubernamental para garantizar su viabilidad.

  http://es.globedia.com/mayoria-municipios-ami-dependen-financiacion-gobierno

 7. Tarancón pasó por ahí no hace tanto y lo tienen en el olvido

 8. Peligrosososososoos, deu meu. Quina gent. Ja ho diu el seu nom SOLS o NA!!!

 9. Deu meu!!! Quin horror i quina vergonya!!! Si no es pot entrar ni per la porta de l’ajuntament sense que la cubana et despentini!!!

 10. Si anem a ser coherents amb la teoría de «l’espoli fiscal», és evident que Solsona i el Solsonés, viuen de l’espoli fiscal que sofreix Barcelona i l’àrea metropolitana, a càrrec dels pressupostos la Generalitat.

  Que bon negoci sembla això de posar «cubanes II*II cat» a l’ajuntament de Solsona, oi!.

 11. Aixo ens fa por i el govern espanyol no hi fa res!

 12. Fins quan es tolerarà aquest atac al respecte als espais públics, que són de tots?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

 • Responsable: Edicott Consulting SL
 • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
 • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.