Volem això? Europa ja ha suspès els intercanvis de l´Erasmus amb Suïssa

Ens volen amagar que els canvis del marc legal tenen consequències.

erasmus

El propassat 9 de gener els suïssos van votar en referèndum limitar la quota d´immigrants que poden entrar al país. Immediatament el govern helvètic va decidir de no permetre la lliure circulació de persones als nacionals de Croàcia, l´últim país en entrar a l´UE.

Com a resposta, la Unió Europea ha congelat les negociacions sobre la participació dels suïssos al programa d´intercanvi estudiantil Erasmus Plus i al programa d´investigació Horizon 2020. Aquesta decisió no només priva als estudiants helvètics d´una experiència enriquidora que els ajudarà a trobar feina, Suïssa podría a més a més perdre diners de l´UE per investigació i formació.

Els líders del Front Nacionalista català insisteixen a dir que la separació de Catalunya de la resta d´Espanya no tindria consequències pels catalans. A la nova Disneylunya tot seguirà com fins ara però millor. Europa ens rebrà amb els braços oberts.

Ja és hora de dir la veritat. La secessió tindria consequències esfereïdores pels catalans. Europa té les seves normes i les aplica. Per començar, els títols universitaris dels nostres fills no serien reconeguts a Alemanya o França. Però és clar, els fills d´en Mas ja són ben col-locats.

Obrim les finestres de Catalunya i que llueixi la veritat.

dolca2Categories: Economía, Huid del nacionalismo, Mejor juntos

Tags: , , , , , , ,

2 comentarios

  1. Sin acuerdo de todos los espanoles este supuesto nunca sucedera.
    Y anterior cualquier intento para que la ley no se cumpla espero que las institucions cumplan con su DEBER.

  2. … i també perdre els diners per a I+D de projectes europeus, els fons de desenvolupament europeus, etc. Tots aquests independentistes de ben segur que no tenen ni idea del que estan reivindicant: ser més pobres, econòmica, cultural i moralment!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.