Somatemps sorprèn: es presenta el full de ruta en un ambient d’il.lusió i feina.

La societat civil catalana que no vol ser dividida avança amb fermesa.

DSC_5304

Van néixer fa uns mesos a Santpedor, perquè feien falta. Després d’una feina intensa de les seves comissions i portaveus, el passat dissabte 1 de febrer es van aplegar els seus líders per discutir el full de ruta. Pel que hem pogut saber, es tracta d’un document sòlid i agosarat, ple de sorpreses. El nacionalisme està neguitós: aquesta gent no són aficionats.

Tenim a qui recolzar. Som a temps de reparar les destrosses anímiques, socials i econòmiques que el nacionalisme ha fet a Catalunya aquests darrers 35 anys.

Des de Dolça Catalunya animem als catalans a afavorir Somatemps amb la seva col.laboració. Es pot contactar aquí: secretaria@somatemps.com

dolca Categories: Mejor juntos

Tags: , , ,

4 comentarios

  1. Animo desde Huelva… Cataluña, hermana de Andalucía hijas ambas de España.
    Viví 32 años en Cataluña y aprendí a quererla. de esos 32 años 16 en Manresa.

  2. Animo a tots els catalans a participar en aquest projecte tan ambiciós. Podem salvar la nostra Catalunya! Som a temps!

  3. Santpedor, on s’ha creat aquesta associació, era la localitat d’origen del “Tambor del *Bruc” que va defensar la llibertat d’Espanya amb els seus redoblaments. Els desitjo molts èxits i ànims en la tasca que s’ha encomanat, en benefici de la concòrdia per a tots els catalans i de tota Espanya. Som a temps!

Deja un comentario