Cretinismes del CATN: entrar a la Francofonia i trencar amb «Espanya» sense trencar.

Torna Pau Claris: Visca la Francofonia!

catna

La Generalitat està presentant els primers dels 14 informes del famós Consell Assessor de la Transició Nacional (CATN). Ja sabem que el CATN és un organisme creat per la Generalitat per jugar a ser independents abans d’haver votat. Com deia en Girauta, una incoherència reveladora.

Cada un dels informes coneguts fis ara és tot un món de sorpreses. Per exemple, el 20 de desembre en la presentació del darrers 4 informes al Palau de la Generalitat es va afirmar que «aquest procés de transició nacional no té intenció de la ruptura amb Espanya«. Amb gran sorpresa també es va assegurar que el que calia era millorar les relacions amb Espanya «sota els principis d’igualtat i respecte». Fins i tot va defensar establir «relacions de cooperació» després de la independència. És a dir: trencar la identitat de milions de catalans per després dir que no hem trencat res. I per això fem aquest teatre?

L´informe titulat Les relacions de cooperació entre Catalunya i l’Estat espanyol (prohibit dir «Espanya» si no és «Espanyaensroba») proposa l’ingrés a la Francofonia,  l´àrea d´influència colonial francesa. Això en sona a la política desgraciada d’en Pau Claris, que ens va portar a perdre el Rosselló. El mateix informe proposa una mena de Consell Ibèric, en pla Commonwealth, format per «Espanya, Portugal, Catalunya i Andorra« (pàgina 17). Recordem que Mas ja va proposar a les eleccions de 2003 unes seleccions catalano-andorranes. A Andorra encara tremolen, i no de fred. Potser torna l´imperialisme català proposat per en Prat de la Riba?

Moment de recobrar el seny.

dolcaCategories: Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , , ,

3 comentarios

  1. A veure. Llavors proposen el Consell ibèric Francòfon. I si posem a l’armada xinesa als nostres ports, com deia aquell altre “expert” a TV3, que proposem? El Consell Ibèric Francòfon Xinès????. Tota aquesta colla si que necessita una consulta….però al psiquiatra.

  2. Efectivamente Ade. Para esta gente toda miseria y todo sacrificio es bueno y necesario si conduce a la maravilla de la independencia. Siempre y cuando esas carencias y ese sacrificio les toque sufrirlas y hacerlos a otros.
    Si llega el dia en que todo este tema, les toque su bolsillo, veras como no lo consideraban tan buena idea.

  3. Que haya gente que se esta muriendo en las listas de espera mientras esta mafia del CATN se da la buena vida en comidas y presentaciones es la mejor demostracion de lo que el nacionalismo nos tiene preparado. Porque para ellos toda miseria y todo sacrificio es bueno y necesario si conduce a la maravilla de la independencia. Como se puede tener la cara de decir que el nacionalismo mejorara nuestra calidad de vida cuando tras 3 decadas de nacionalismo hemos acabado siendo la region has corrupta de Europa, solo por debajo de Sicilia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

  • Responsable: Edicott Consulting SL
  • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
  • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.