La Generalitat apuja l’impost de Succesions. Ja som extremenys.

Catalunya, la regió més cara d’Espanya per morir-se.

image

Així estàven les coses abans de la reforma

El Govern torna a carregar les famílies catalanes amb més impostos. A la gent del carrer li pertoca pagar la mà trencada, la mala gestió i la incompetència dels nostres governs nacionalistes.

El nou impost triplica el número de catalans que pagaran: del 6% al 18%. La Generalitat vol treure 110 milions més amb aquesta pujada.

CiU diu que ha de fer la consulta secessionista perquè la duia al seu programa electoral. Allà mateix també es podia llegir que el partit es comprometia a suprimir l’impost de Successions.

El 2011 els polítics nacionalistes, a instàncies de l’Oriol Pujol, van pactar la seva impunitat davant la desfeta econòmica de Catalunya. Ens han governat, a dreta i esquerra, durant 30 anys. Però tota la culpa ha de ser de Madrid.

Què se’n ha fet de la Catalunya emprenedora, rica i plena, amb iniciativa, referent econòmic d’Espanya, atiradora d’inversions? El nacionalisme se l’ha carregada en tres dècades.

Ho han fet tan malament que fins i tot haurem d’anar a morir a Madrid.

dolcaCategories: Economía

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: