És la Tardor, i el groc dels carrers cau a terra

Ens ho hem trobat aquest matí al carrer Balmes de Barcelona

IMG-20141106-WA0001

És temps de castanyes, de treure els jerseis, finalment, de fulles grogues que cauen a terra. També altres objectes grogs cauen, com per art de màgia, i van a parar a les escombraries. En aquest cas són bastant més lletjos i la paperera és clarament el lloc més adient.

Així, la ciutat queda neta, preparant-se ja per a la decoració de Nadal que ens recorda que els homes som germans i que promoure el conflicte i la tensió mai és el camí per a fer una societat més justa.

bastoncilloCategories: Catalunya de tots, En el Butifarrèndum

Tags: , , , ,

3 comentarios

  1. Dolça i agradable tardor,
    que m’acompanya amb la caiguda de fulles grogues cauen per on passo…

  2. Por favor, traducir al castellano

Deja un comentario