Tenim la solució!: una «consulta» que duri per sempre.

Perquè limitar-se a 15 dies, com afirma en Quico Homs?

urna

Abans-d’ahir l’embogit Mas ens va anunciar que el referèndum il·legal es convertia en una recollida de signatures, el ja anomenat butifarrendum.

Ahir, en Quico Homs, el Metternich de Vic, davant els dubtes que ha aixecat la proposta del seu jefe, va explicar-nos que ho tenien tot controlat: què sense cens serà un caos? No problem, escolti: podrem anar a deixar que en prenguin nota del nostre número de DNI (espanyol) durant 15 dies. Serà el primer cas d’una “consulta” que dura mig mes (i quant necessitaran per a donar els resultats? Potser els podrien donar ja el mateix 9N, de tant evidents com són).

Aquesta nova aportació a la ciència política pràctica per part d’en Mas, en Quico i la seva colla pessigolla, ens assembla una nova genialitat d’aquests superdotats de la política. Però encara ens assembla massa tímida. Per què 15 dies? Per què no un mes sencer? O tot un any? O…

Sí, siguem valents, no ens aturem davant les represàlies de l’enemic, l’Estat Espanyol, tinguem allò que s’ha de tenir i… proclamem la “Consulta eterna”. No un mes, no un any, no un segle… Consulta per sempre!

La idea, que no dubtem serà proclamada ben aviat, té grans avantatges. Manté a la gent mobilitzada, manté viva la flama nacionalista, llença el missatge de que mai, però que mai, ens rendirem, i a més a més no obliga a cap polític a assumir responsabilitats.

Als locals de l’ANC i d’Òmnium dineral, uns quants voluntaris estarien, pels segles dels segles, disposats a recollir el nostre vot. Evidentment, aquesta tasca ja no seria temporal, sinó eterna, per la qual cosa aquestes persones passarien a ser contractades. Si la Generalitat no ho pot fer directament no passa res, es tracta de donar subvencions a aquestes entitats i que elles ho paguin. Un altre limitació, imposada per Espanya, que haurem de trencar és la de votar només un cop: els catalans tenim dret democràtic a votar tantes vegades com vulguem. Com s’atreveixen des de Madrid a limitar-nos aquest dret inalienable?

El problema, és cert, pot venir de que la gent es cansi després de votar cada dia durant uns quants anys, però també tenim la solució: contractar a una quantitat fixa de “figurants” (com a les pelis de Hollywood) que cada dia vagin a votar, plogui o faci sol. Fins i tot es podria instal·lar una pantalla a Sant Jaume que indiqui el resultat de la consulta en directe! És clar que, per a donar-li una mica d’emoció, alguns dels figurants (no masses, no fotem) hauran de votar No, per tal que el percentatge de Sí oscil·li entre el 95 i el 99% (mai el 100%, que queda lleig).

Això ens costarà uns calerons, però… i la pila de llocs de treball amb contractes eterns que crearem!

I un altre avantatge: mentre tenim entretinguts a tota aquesta gent amb la seva consulta eterna, els catalans normals podrem treballar per a treure endavant les nostres famílies i el nostre país. Consulta eterna ja o mort!

bastoncilloCategories: CATchondeo, En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo, Mejor juntos

Tags: , , , , , , ,

9 comentarios

 1. ¡Buena idea!.

  La pantalla de “la cuenta atrás” instalada en la Plaça de Sant Jaume, tras ser desestimada la “consulta por la independencia”, podría utilizarse para dar impulso a otras inquietudes democráticas expresadas por los ciudadanos a través de la campaña desplegada por la ANC.

  Por ejemplo, podría contabilizarse el número de ciudadanos que prefieren “helado de postre”, frente a aquellos otros que aún prefieren los postres más tradicionales.

  Está claro que el Gobierno central no podría impugnar la “consulta por un helado propio” y seguramente esa astuta estrategia decidiría el futuro del plan soberanista.

  Y es que sospecho que el president Artur Mas, tras las próximas elecciones “plebiscitarias”, podría abandonar la política definitivamente y transformar “Convergència” en una empresa de postres caseros.

  Un saludo.

 2. Como Moisés y el pueblo elegido, 40 años perdido en el desierto del butifarrendum. Moisés Mas no tenía GPS.

 3. Siii servicio 24 horas…casa por casa…con urnas…portatiles…y q a los q voten se les regale 15 días a pensión completa en Castellfullit de la Roca…o en Benidorm…
  Otra idea seria un bono gratuito en BarnaClinic…(parte privada) con validez durante toda la vida del votante…
  O un bono para el Colegio de los hijos de Mas …para toda la enseñanza… de los hijos o nietos del votante…
  O una cuenta en Suiza…con un poquito de dinero….solo un poquito digamos…medio millón de euros..

 4. Y porque no lo dejan aún más tiempo para aquellos que en estos 15 días no tengan tiempo de ir,, mejor durante todo el año,,, o dos.

 5. Lo de los 15 días es una manera de que los forcos voten todos los días en distintos lugares. Total, quién cojones se va a poner a contar en serio los votos. Por otra parte, dicen que bastará el DNI para votar, pero por otra votarán los inmigrantes y quizá incluso los ilegales. Que yo sepa, el DNI solamente lo tenemos los españoles. Todo es de despelote y al final la participación será como en las votaciones de Teodorín, Gadaffi y Sadam, del 98%.

 6. Una consulta ccontinua, aixo seria la. Democracia perfecta … Si els grecs antics ho poguessin veure, restarien bocabadats… Llavors si, com digué Francesc Pujols, els catalans ho tindriem tot pagat anant pel món

 7. La eterna consulta, una idea muy buena que creará muchos puestos de trabajo. Sugiero urnas las 24 horas y 365 días al año. Los bisiestos 366.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

 • Responsable: Edicott Consulting SL
 • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
 • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.