Vola (per 5ena vegada) la cubana de Sant Martí Vell

La cubana notava el menyspreu dels veïns i s’ha tornat a encelar.

Sant Martí Vell

La batllessa del poble, Maria Àngels Vilà, insisteix a gastar-se els diners dels vilatans en posar signes de divisió al poble. I les pobres cubanes no volen seguir batasunitzant la convivència, i trencant l’harmonia dels amics.

Per cinquena vegada, la cubana s’ha enlairat. Un pastor de la vora la va veure volant: «anava plorant, dient ‘senyora Vilà, no em torni a fer servir per dividir el poble’. Però també se la veia feliç, gaudint de la seva llibertat. Em sembla que anava cap a Cuba».

Dolça i resistent Catalunya…

bastoncillo



Categories: Catalunya de tots, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , ,

9 comentarios

  1. La resistencia la volverá a tumbar 1 y 1000 veces hasta que nos libremos del régimen nazionalista totalitario.
    VISCA LA LLIBERTAT!!!!!

  2. El Espíritu Santo de la mano del viento quiere limpiar la noble tierra de Catalunya de simbología Satánica Iluminati encubierta.

    La V es una letra que se utiliza en los ritos de la masonería iluminati par invocar energías sutiles que favorezcan la división, la confrontación , la polarización amor-odio, para no estar en la frecuencia amor-amor.
    En el seno del ultranacionalismo catalan hay algunos capos iluminatis que saben mucho, pero que mucho, de estos temas. El borrego Cat-trix no se entera de nada.

  3. ¡¡¡ NO A LA ESTRELLADA, LA BANDERA DEL ODIO Y DEL FASCISMO CATALIBAN!!

  4. Avui he vist com en el piromusical, es feien unes combinacions de focs artificials que corresponien a l’estelada. Magnífic: els qui tenen potser un 30% de suport, utilitzant mitjans i espais públics per fer propaganda de les seves postures polítiques. Després pretenen voler «democràcia»? Però si ells són uns FEIXISTES!

    Per cert, bravo per la desaparició de la cubana!

  5. Es patético y lamentable ver como están monopolizando el paisaje de nuestra amada tierra con tanta cubanyera.

  6. Indudablemente hay dos lugares donde la industria de banderas se nutrieron de beneficios: La Alemania Hitleriana y La Catalunya Estelada…

    Eso nos debería hacer pensar…

  7. Dentro del drama o la comedia (según se mire), es agradable disfrutar de vuestro sentido del humor, gràcies, Dolça

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.