Josep Rull, de professió, acompanyant als jutjats

A l´home fort de CDC li agrada fer costat als companys imputats.

rull juzgados

«Tranquils, el partit no us deixarà mai»

És bó que les famílies romanguin unides. Que hi hagi disciplina i els fills segueixin l´exemple i les instruccions dels pares. Llavors, quan hi ha problemes, tots fan pinya. Sovint és necessari que un membre de la família faci un sacrifici per tots: això mai no s´oblida i es guarda a la memòria generació rere generació. Són coses de família.

En Rull s´ho ha currat. Quan algun peix gros de CDC (els petits, pobrets, van solets) ha estat enxampat amb malifetes, han fet el paseillo plegats cap als jutjats. «Tranquil, el partit és amb tu. Digues el que has de dir i sempre et farem costat. Som la teva família. Allà fora fa fred«.

Aquí veiem el talibanet entrant als jutjats amb el diputat i President d´Adigsa, Ferran Falcó, i mesos més tard amb el fill de l´amo, l´Oriol. S´observa que amb el temps ha millorat el seu estil: abans s´amagava de les càmeres, ara hi arriba més suelto, més xulo, més … caspòs. L´experiència és un grau. En tot caso, això és un jefe com cal i el seu patir i professionalitat han tingut recompensa.

Per cert, el de la barba és en Francesc Sànchez (sisplau passi pel catalanitzador de cognoms), «Coordinador de Règim Intern» de CDC. Si sona soviètic és perquè ho és. Aquesta gent viuen a la seva Caspalunya particular.

Dolça i emmafiada Catalunya.

admin-ajax.php

 Categories: Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , , ,

8 comentarios

 1. Rull y Turull la primera vez que se encuentran:
  R. Rull
  T. Turull
  R. Si, i tu?

 2. Trull… Perdó, volia dir Rull.

 3. El de la izquierda en las fotos es Jorge Javier Vazquez?.

 4. Rull i Turull: els talibans, llunàtics, mediocres i membres de la gran màfia d’ERCiU.

 5. Si te los cruzas por la calle vigila la cartera, pueden desplumarte y además convencerte de que lo hacen por el bien de Catalunya.

 6. Para conducir a semejantes piaras, lo mejor es una pareja de la Guardia Civil. No son partidos políticos; se parecen demasiado a un grupo mafioso. Y sé que es injusto, ya que la inmensa mayoría de los políticos son gente honrada. Si la base, el comienzo de todo político debe ser la honradez, muchos se acaban pareciendo a las pirámides de Egipto. Empiezan con una base ancha y acaban en un punta estrecha. De la honradez a la desvergüenza sólo es cuestión de ir ascendiendo.

 7. Vaya cara de ladrones trajeados que tiene la comparsa. poner dinero al paso de esta piara es arriesgar la fortuna.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: