Duran s’en va: els unionistes es fan separatistes

El líder unionista no ha posat seny per parar el separatisme a casa seva.

duran-mas-500

De què riu, sr Mas? A vostè també li queda poquet per tornar a casa

Ja no participava a la presa de decisions d´en Mas. Va criticar el rebuig frontal i maleducat de Convergència a Felip VI. No li agrada gens ERC i creu que CiU ha perdut la batalla de les idees enfront els esquerrans. Poc més en sabem.

El cert és que Duran s’en va però segueix. Que la seu del seu partit està embargada per corrupció. Que ha deixat fer a Mas tots aquests anys. Que no ha parlat clar. Que, podent haver fet molt, ha fet molt poc i molt tard. Que no s´ha volgut parar la batasunització de CiU. Que crida «Visca Catalunya lliure» en acabar els seus mítins. Que el número dos unionista (Espadaler) i la majoria de la militància són separatistes. Que Unió, finalment, s´ha entregat al nacionalisme radical que sembra de rauxa Catalunya. Un cop més es demostra que el «nacionalisme amb seny» és com la neu calenta, impossible.

CiU trencada i amb els pitjors resultats electorals de la seva història. ERC amb la majoria a Catalunya. Els Pujol coberts de vergonya (i de diners) per la seva corrupció. El PSC desnortat i residual. La CUP incendiant Barcelona. Catalunya trencada en dos meitats.

Quina collita, sr Mas! Quin desastre! Quin futur per Catalunya!

20140627-093418-34458700.jpg

 

 

 



Categories: Pensando bien

Tags: , , , , , , ,

3 comentarios

  1. Y sin embargo, si echamos la vista atrás y vemos la trayectoria tan distinta de los dos partidos que se fundaron en 1931 queda claro que UDC tuvo un papel muy digno cuando las barbaries y asesinatos que se produjeron en Cataluña – en la retaguardia republicana- especialmente entre 1936-1939, Mientras que los afiliados y simpatizantes de UDC pasaron a ser objetivo de los revolucionarios por se tachados de conservadores, cristianos…,ERC, en cambio, gobernaba la Generalitat en compañía primero de los anarquistas que sembraron el terror y luego de los comunistas que continuaron con el terror. UDC debería mirar hacía ese pasado y reflexionar ¿ a dónde les lleva pactar con partidos como ERC, CUP e ICV ?.

  2. Al mon separatista res succeeix per casualitat. Desconfio. Duran ha estat jugan molt de temps el paper de policia bo. .Compte amb aixó per que pot ser una maniobra de distracció.

  3. La descomposició de CiU i del PSC és una metàfora del que passa a Catalunya. Però bé, ells s’ho han buscat. Serà molt divertit veure fins quan aguanta CDC si segueix la seva pèrdua de poder. Tot, per un teatre que saben que no acabarà bé pels seus, diuen, objectius.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.