Antención pregunta: ¿Cuándo piensa cerrar el «Centre d´Estudis Jordi Pujol»?

Facin un tomb per la seva web i reflexionin sobre la megalomania del jerarca nacionalista.

cejp

El Gran Evasor tenía un juguete para su mayor gloria.

En retirar-se de la Gene, l´ex Molt Honorable va muntar un xiringuito per «impulsar un pensament polític que …reforci els principis bàsics que han regit la trajectòria personal de Jordi Pujol». No del catalanisme, ni de la socialdemodràcia, ni del nacionalisme, ni del separatisme, no: d´en Jordi Pujol. En una altra mostra d´humilitat la fundació s´anomena Centre d´Estudis Jordi Pujol, i la seva web es jordipujol.cat. Cada any es rifava la Beca Jordi Pujol, «destinada a titulats (sic) universitaris …que vulguin realitzar una recerca sobre algun aspecte de la trajectòria personal, intel-lectual i política de Jordi Pujol«. Però …aquest home qui s´havia cregut que era? Un déu? Un Aristòtil? Un Churchill?. Doncs ja ho veuen: discreció, humilitat, abandonament,…així és el patriarca del nacionalisme.

La web no té desperdici. Parla de «donar un impuls…de qualitat i densitat humanes a la nostra societat«. Dedica un apartat a «valors», on es promociona un estudi sobre «Pujol&Tarradellas. Dos gegants en Transició«, recull les conclusions d´un seminari sobre «política i ètica«, publica un article titolat «Impostos i impostors«, i un altre sobre el Papa («Francesc, severa condemna de la corrupció«).

Evidentment al Centre d´Estudis hi caben totes les dèries del paterfamilias: es poden veure entrades com «Al Vaticà li convé una Catalunya independent?» o una «Taula rodona de presentació de Qüestions de Vida Cristiana sobre la independència». 

Tanmateix el més penós és veure l´agenda del Gran Evasor pels propers mesos: el 18 de setembre la presentació del seu llibre, el 19 una altra presentació, el 30 un homenatge a un metge, el 14 d´octubre un altre homenatge a Cahner i a Manent, el 17 conferència sobre el «dret a decidir»… Suposem que ara en Pujol tindrà altres compromisos aquestes dates, preferiblement amb el sr jutge.

¿Quién hay detrás de esta fundación? Pues los de siempre, ya saben que el nacionalismo lo manejan cuatro gatos: Villatoro, Culla, Caminal, Castiñeira, Gassiot, Homs, Mas-Colell, Sala-i-Martín, Cardús...incluso Oriol Pujol, uno de los -hasta hoy- tres hijos investigados por la Justicia. Pero un nombre sorprende: ¿qué hace Joan Uriach, propietario de Laboratorios Uriach (Aquilea, Filvit, Biodramina, Aero red…) en el Patronato de la fundación? ¿Qué opina sobre el Pujolgate?¿Va a seguir haciendo el paripé mucho tiempo en el mausoleo del Gran Estafador?

Suponemos que este «centre d´estudis» se dedicará ahora a analizar las andanzas de su mentor durante sus años al margen de la ley. Doncs se´ls ha girat feina.

Pasen, dense un garbeo por la web del Centre d´Estudis Jordi Pujol y refexionen sobre lo que ha ocurrido en Cataluña estos 34 años de nacionalismo y sobre lo que esta gente fanatizada nos tenía preparado. Qué miedo.

admin-ajax.phpCategories: Huid del nacionalismo, Pujol & family

Tags: , , , , , , , , , , , ,

3 comentarios

 1. Unos ejemplos de escoria humana que ha parido dicha institucion:

  http://ow.ly/i/6o9QN
  http://ow.ly/i/6o9Rg

  https://twitter.com/pepito_garca/status/493017986610233344/photo/1
  https://twitter.com/montse__garcia/status/492787553251373056/photo/1

  Millet roba y la culpa es de FAES.
  Pujol roba y la culpa es de l’espanyolitzacio.

  Y les dues primeras, que dirne, descendent espiritual de franco en tot el seu esplendor. Encara que fent homanatges a terroristes de terra lliure o desgraciats com «companys» no m’extranya, que acabin aixi.

  Aquesta mena de gent surt del pujolisme. Pur analfabatisme, amb la venaracio al «lider» com cualsevol regim que s’apareci.

  Com vaig dient desde fa temps, escoria en les societats hi ha sempre, politics que donin veu i suport a aquesta escoria social, son poquets i per desgracia uns dels pitjors casos la tenim a casa, en la catalunya profunda.
  Sobretot en els pobles rurals, on es mes facil controlar les informacions que arriben y son gent mes tancada i arrelada als pobles d’on gairebe no surten en la vida.
  Gent amb una tara reconeguda mundialmente com «antisocials» que envers de tractarle positivament mostran el que la resta de mon pot oferi, aqui el adoctrinament catalanista es serveix d’aquesta tara, profundint per convertirla en pura i ximple(si, de ximpleta) xenofobia.

  Despres els movilitzen cap a barcelona per dirnos als barcelonsos que som anticatalans, que espanyaensroba i tot el surtit de excrements verbals que tenen per idiologia i que s’han empassat sense cap pensament critic. Es mes cualsevol pensament critic envers els seus ideals son dimonis que s’han de combatre, al final tracten la politica com una religio mes, on el «dogma de fe» mai s’ha de questionar.

  Patetic que es deixin fer servir d’aquesta manera. I no s’adonin que el que ens conve a tota la societat de espanya es fer front els politics corruptes i afrontar una regeneracio per democratizar totes les institucions, no saltar la comba dels patriarcas, idols e imbecils que ens han portat fins aqui, amb una catalunya endeutada pero mes de un segle, on els nostres fills cada cop tenen menys futur.

 2. ESTE CENTRO QUE SÓLO PROMUEVE EL ODIO, MENTIRAS Y FASCISMO CATALIBANES TIENE QUE DESAPARECER ¡¡¡YA!!!

 3. Desde luego, con el nombre actual no tiene mucho futuro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: