Homenatge de la Generalitat a George Orwell

Les obres del gran escriptor anglès, font d’inspiració per als nacionalistes catalans

Joana-Ortega-al-Parlament_ARAIMA20120814_0064_20

– «Què, Joana, ja has acabat la carrera?» – «Encara em falten 32 anys» – «Molt bé, maca. Recorda que aquest és el govern dels millors»

Tots recordem el lema del Ingsoc a la novel·la 1984: «La guerra és la pau. La llibertat és l’esclavitud. La ignorància és la força». Aquesta manera de parlar, de llançar eslògans polítics contraris a la lògica més elemental però que la gent acaba empassant-se gràcies a la repetició continua des del poder, sembla que s’ha convertit en font d’inspiració del govern de la Generalitat.

Ara, per justificar les cubanes en espais públics la Joana Ortega (ara entenem que hagi trigat 29 anys en acabar la carrera) ha tingut l’ocurrència de dir que les permeten perquè fomenten la convivència. I es queden tan panxos!

Si hi ha una cosa certa és que la bandera cubana divideix i crea tensió entre els catalans. No és un símbol acceptat per tots i genera enfrontament.

Podriem entendre que es justifiqui la seva exhibició perquè al Govern li surt dels nassos i la divisió entre catalans no li treu la son. Bé, ens semblarà penós i impropi d’un govern que busca el bé de tots els catalans, però almenys reconeixeriem la claredat. Ara bé, justificar la postura del Govern amb una falsedat tan evident és una estafa i ens porta directament cap a un escenari totalitari on les paraules ja no tenen cap valor i és el poder polític qui les manipula al seu gust.

La trilogia d’Orwell en mans separatistes es converteix en «La separació és prosperitat. La imposició (de la cubana) és convivència. En Cucurull és un gran savi”.

Aquests nacionalistes fan cada dia més por!

20140607-092039-33639534.jpgCategories: Catalunya de tots, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , , , ,

4 comentarios

 1. Quina manera d’embolicar la troca…

  Des del meu punt de vista, les obres d’Orwell reflexen el que darrerament ve enomenant-se «l’agenda oculta mundial». Hi ha qui creu que aquest tenia accés a algú que en coneixia les geralitats, d’aquesta agenda.

  Al meu parer, la gent està mes que avisada d’aquesta manera de fer. Vosaltres afirmeu que això ho aplica la Generalitat. Potser teniu part de raó (jo no ho veig tan i tan exagerat), però us en descuideu de mencionar tota la resta que porten molts mes anys aplicant-ho i modificant la societat i la opinió publica a la seva conveniència. Aquesta llista completa no cabria en aquest post, però per resumir podem dir que els estats consolidats (Espanya inclosa), els bancs internacionals i les grans corporacions en formen bona part.

  Total, que no deixeu de ser uns «anti-X». I els «anti-X» sense estar acompanyats d’un «PRO-Y» no deixa de ser una manera de desfogar-se i tornar-se invisible al’hora de les idees.

 2. Es obvio que la mitad no nacionalista de Cataluña se la trae al pairo y que los castellano-parlantes les importamos un carajo. Hace años que lo sabemos en Cataluña, aunque todo esté disfrazado por ese totalitarismo de guante blanco bajo la excusa de la identidad, el «dret a decidir» y demás mandangas. Lo único cierto es que ellos sólo creen en la «supremacía cultural identitaria».

  Si Hitler viviera en la época actual despediría a Goebbels y contrataría a la Joana Ortega, los dos mienten igual pero la Joana Ortega es más rubia.

 3. «La ignorància és la força»: ara ho entenc tot

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.