Espanya ens roba! Ja no tenim ni per a despatxos!

Xavier Trias i Barcelona, a punt de convertir-se en pidolaires.

image24

L’alcalde Trias no guanya per a disgustos, pobret. I tot per culpa d’Espanya!

Primer van  ser els de Can Vies, que ja se sap, eren agents enviats per Madrid amb la missió de desestabilitzar el nostre oasi català.

I ara resulta que no té diners ni per a un miserable despatx… Bé, no es exactament així. Com explica Crónica Global, “l’alcalde ha carregat a l’erari públic un total de 224.300 euros per remodelar els despatxos d’Albert Civit, i diversos dels seus adjunts (Joan Llort, Antoni Sorolla i Xavier Machado) […] Altres 49.210 euros s’han liquidat per moblar els nous espais disposats per Trias”. Quina vergonya! Només ha pogut disposar de la miserable xifra de 273.000 euros! Espanya ens roba i no ens permet tenir uns despatxos dignes!

I és que l’executiu municipal justifica la despesa de les últimes reformes escomeses adduint que els mobles havien quedat «obsolets» i l’espai «poc ergonòmic».

L’immoble on s’han remodelat aquests despatxos està llogat pel Consistori a Immobiliària Colonial i el cost anual el 2014 serà de €2,65 milions, quantitat que pujarà a €2,7 milions el 2015 i a €2,8 el 2016. Alguns criticaran en Xavier Trias pel fet de llogar aquests espais mentre que obren en poder de l’Ajuntament almenys 20 immobles municipals buits i sense ús definit. Són tots agents del CNI espanyol. El cert és que aquests immobles municipals buits no són prou ergonòmics, i els catalans necessitem ergonomia, sobirania i contractes a dit. És el nostre dret!

Aneu amb compte, espanyols, que en Trias s’ha desfermat i, després d’arreglar el cacau de Can Vies ja s’ha posat en contacte amb en Santiago Vidal, el Licurg separatista, per a incloure a la futura Constitució de la República de Catadisney el dret inalienable dels catalans a gaudir de despatxos ergonòmics i mobles a l’últim crit. Començant pels funcionaris municipals.

Els dels desnonaments, l’atur i les cues per a operar-se, que s’esperin, que un pais no es fa en un dia.

Visca en Trias! Visca el cul ergonòmic dels funcionaris de l’Ajuntament!

20140607-092039-33639534.jpg

 

 

 

 



Categories: CATchondeo, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , ,

2 comentarios

  1. Hace tiempo que quité,despues de unos años, mi Cta.Cte. de La Caixa.
    Era bastante cara en su mantenimiento.
    Lástima sus empleados son muy eficientes,pero su política de cara al cliente es desastrosa.

  2. TGIAS el temblón, antes pediatra y sindicalista, hoy politicastro, demoledor del frontispicio histórico de la fachada del Ayuntamiento de Barcelona que hacía mención a la llamada Plaza de la Constitución, también llamada Plaza de Sant Jaume, es un cobardón que ha cedido los trastos a Can Vies. Dado que es un antisistema que no acata las leyes se une a los antisistemas de Can vies. ¡¡Voilà¡¡ Lógico.

    La historia parece que tampoco es su fuerte puesto que su Ayuntamiento impidió ( en razón a motivos históricos) el rodaje de un capítulo de la serie Isabel en la plaza del Rey de Barcelona aduciendo que entonces no había escaleras en dicha plaza. En dicha plaza sufrió un atentado el Rey Fernando II de Aragón por parte de un perturbado llamado Joan de Canyamars (se le menciona en escritos contemporáneos como Canamas, Canyabas u Onamas ).., pero la plaza como no tenía escaleras? » al bajar las gradas y disponerse a subir a su cabalgadura se acerco por su espalda…» relata el Dietari de l’Antic Consell Barceloní.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.