Un estudiant de periodisme passa 8 dies vivint al carrer amb els pobres de Barcelona.

I no diu que la causa de la pobresa sigui que “espanyansroba”.

pobrespobres

El periodista Daniel Arasa presenta avui a les 19:30 al Col.legi de Periodistes de Barcelona el llibre de l’estudiant Jaume Vives Pobres Pobres. 8 dias viviendo en la calle. Arasa diu al pròleg que el llibre “entra no només en les misèries materials i de l’esperit, sinó també en la grandesa de l’amor i l’entrega. A vegades, Jaume Vives sembla més un detectiu que no pas un periodista, però potser és la perfecta síntesi del que hauriem d’entendre per periodista d’investigació”.

I potser caldria enviar el llibre a la Generalitat, per tal que coneguin la realitat de Catalunya, i n’aprenguin el valor de l’amor, el servei, la solidaritat, tan superiors a l’estèril espanyansroba del nacionalisme.

bastoncilloCategories: Economía, Huid del nacionalismo

Tags: , , , ,

1 comentario

  1. Estas son las noticias que es muy grato encontrar en estas páginas. ¡Hay vida mas allá del nacionalismo!.

Deja un comentario