Migra la cubana de Serinyà i s’esberla el màstil.

A la primavera les cubanes enceten un entranyable viatge a les deixalleries.

serinya

No fa molt, el bonic poble de Serinyà només era conegut per les seves coves prehistòriques. Els veins diuen que d’allí va sortir un dia l’alcalde separatista, el senyor Ramon, amb una cubana a la mà. “Ja la tinc!” va cridar enlluernat. Després va gastar els diners del poble en posar un màstil i lligar-hi la cubana.

Però el rebuig dels vilatans ha fet que la cubana aprofiti la primavera per migrar. El màstil, avergonyit, s’ha humiliat. Serinyà no vol tornar a la caverna.

20140416-165714.jpg

 Categories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

2 comentarios

  1. ¡Bien..! Estaba harto de verla cada vez que pasaba por allá. La resistencia contra los nacionalistas cada día es más fuerte en tierras gironinas; l’abús i la prepotencia es, en aquestes contrades d’amos-propietaris terratinents de mentalitat medieval, intolerable.

  2. La indepe caverna
    a molts enlluerna.
    Però els forts d’esperit
    guanyarem aquest partit!

Deja un comentario