La cubana de La Garriga torna a fotre el camp.

Farta del menyspreu de molts vilatans, que no volen signes de violència i fractura al poble.

LAGARRIGA2

Va passar la nit del 26 de febrer. És el segon cop. La cubana no aguanta més. La gent passa mirant-la malament. Els veïns se’n fan creus. Els gossos es pixen al pal. I la cubana ha decidit volar. Potser retornar a Cuba. O al contenidor de la vora. O a cal MasJunqueras. No pot competir amb la senyera de tota la vida i ho sap. I més, quan l’inventor de la cubana signava les seves dèries amb un «Mori Espanya».

Adéu, cubana, adéu.

A sobre, la placa de «Municipi per la independència» ha exercit el seu dret a decidir independitzar-se de La Garriga, i ha volat amb la cubana. Per enèsima vegada. Sap que a la vila no l’estimen.

Gràcies als vilatans que ens han comunicat el viatge de la cubana.

dolca2



Categories: Catalunya de tots

Tags: , , ,

9 comentarios

  1. De veritat, de veritat sou incapaços de veure el component feixista d’arrencar banderes? i si la bandera fos l’espanyola que oneja a les seus de la guàrdia civil us semblaria igual de bé? els catalans ens volem lliurar de pensaments com els vostres.

  2. Pasé por Sant Sadurní y lo he visto que en esa villa la «cubana» (comno lla llaman ustedes) preside en una gran mástil la vida social del pueblo…

  3. Una buena noticia la desaparición de aquellas banderas que dividen y empobrecen el ambiente y a convivencia. Esteladas fuera, por no decir a la mierda, con perdón

  4. Yo creo que los catalanes tendrían que quitar todas las pesteladas que vean ondeando en espacio público.

  5. A la entrada de Santpedor, per la carretera de Navarcles han volat aquesta nit les dues cubanes que hi havien. Bufava fort el vent del Nord.

  6. Bona notícia. L’espai públic és de tots, no només d’uns.

    • D’uns? o d’una majoria que l’ha votat democràticament?
      Una minoria que es carrega el que decidim posar una majoria?
      Per més que les feu desaperèixer, el nostre sentiment no marxa, babaus!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.