Girona + neta. Les cubanes volen als contenidors.

La campanya “Girona +Neta” de l’Ajuntament gironí ha esparverat les cubanes de la vila, que han decidit tornar a casa. Enhorabona, alcalde Puigdemont!

gironaneta

dolca2Categories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

10 comentarios

  1. Si ya hay una oficial, histórica y respetada como la senyera para que quieren la oficiosa cubano-texana: Porque es un símbolo de lucha que saben que causa crispación. Entonces hay que atenerse a las consecuencias.

  2. Ferran, el seny fa temps que l´ha perdut el personatge més important de Catalunya, el president Mas, incitant a la confrontació entre els catalans i amb el reste d´Espanya. Demanali a ell el seny per favor! Es el reponsable de tota aquesta bogeria i perdua de temps que només està servint per trencar una comunitat bilingüe que era exemplar a tot arreu.

  3. Si vostès representen el “seny català sota el nacionalisme”…trobo la cosa està prou fotuda. Com deuen ser els que no tenen “seny sota el nacionalisme”?

    • Els que no tenen seny: doncs com CiU/ERC i similars, els que proclamen “Espanya ens roba”, “L’Espanya subsidiada viu a costa de la Catalunya productiva”, o els visionaris que volen fer una vaga a Catalunya d’una setmana “per perjudicar l’economia espanyola” (o la número 2 visionària, que li pregunten com es finançaria la independència i ofereix una resposta que fa plorar, i que explica per què a la humanitat, tot sovint, les coses no funcionen).

  4. El polvo al polvo y la basura a la basura. La únicas banderas que nos representan, son la Senyera, la Rojigualda y la de la Unión Europea. Yo no jamás seré un traidor ni a mi País.

  5. Aquest artícle te’l podries trobar en qualsevol web d’ultradreta espanyolista. Incitació a l’odi i la violència. Sort que sou “seny de catalanes”…

Deja un comentario