Girona + neta. Les cubanes volen als contenidors.

La campanya «Girona +Neta» de l’Ajuntament gironí ha esparverat les cubanes de la vila, que han decidit tornar a casa. Enhorabona, alcalde Puigdemont!

gironaneta

dolca2Categories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

10 comentarios

 1. Si ya hay una oficial, histórica y respetada como la senyera para que quieren la oficiosa cubano-texana: Porque es un símbolo de lucha que saben que causa crispación. Entonces hay que atenerse a las consecuencias.

 2. Ferran, el seny fa temps que l´ha perdut el personatge més important de Catalunya, el president Mas, incitant a la confrontació entre els catalans i amb el reste d´Espanya. Demanali a ell el seny per favor! Es el reponsable de tota aquesta bogeria i perdua de temps que només està servint per trencar una comunitat bilingüe que era exemplar a tot arreu.

 3. Si vostès representen el «seny català sota el nacionalisme»…trobo la cosa està prou fotuda. Com deuen ser els que no tenen «seny sota el nacionalisme»?

  • Els que no tenen seny: doncs com CiU/ERC i similars, els que proclamen «Espanya ens roba», «L’Espanya subsidiada viu a costa de la Catalunya productiva», o els visionaris que volen fer una vaga a Catalunya d’una setmana «per perjudicar l’economia espanyola» (o la número 2 visionària, que li pregunten com es finançaria la independència i ofereix una resposta que fa plorar, i que explica per què a la humanitat, tot sovint, les coses no funcionen).

 4. El polvo al polvo y la basura a la basura. La únicas banderas que nos representan, son la Senyera, la Rojigualda y la de la Unión Europea. Yo no jamás seré un traidor ni a mi País.

 5. Aquest artícle te’l podries trobar en qualsevol web d’ultradreta espanyolista. Incitació a l’odi i la violència. Sort que sou «seny de catalanes»…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.