¿Alguien que no sea psiquiatra entiende esto?

No sabemos si es autoodio, asesinato del padre, o sencillamente un nuevo arquetipo de idiotez separatista.

la foto

Parece que Reyes y Treviño (si us plau, passin pel catalanitzador de cognoms) fueron a la conferencia acompañados del psicólogo Batlle. Esa pareja no debe poder aguantar más de 5 minutos sin apoyo mental. Dicen que se los llevaron en una furgoneta con paredes acolchadas.

Los «motivos» podemos adivinarlos, y así se ahorran llamar al frenopático para hablar con Reyes y Treviño (si us plau, passin pel catalanitzador de cognoms): complejo, resentimiento y dinero. Una vida descendente, insegura, ideologizada, estéril, incapaz de apertura. Los motivos de cualquier nacionalista.

dolca2

 Categories: CATchondeo, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , ,

14 comentarios

 1. Es como el conejito «Duracell». El argumento de peso y definitivo: la consulta es ILEGAL. A los nazionalistas como si llueve, tú, hay que votar, hay que votar, hay que votar… Pero, ¿que coñ.. es lo que no entienden?
  También votaremos por la separación del Poble Sec o de la Trinitat Vella, de Barcelona, ya puestos… Y mientras tanto, economía maltrecha, sanidad depauperada, despilfarro en embajadas y consulados varios (para eso si que hi han calés), etc,etc. Jamás hubiera creído que un pueblo como el nuestro tuviera una ceguera colectiva tan pronunciada. Lo único que están consiguiendo esta panda de lunáticos es la fractura social, y hay cosas que son irrecuperables…

 2. Síndrome de Estocolmo causado por 30 años de perpetuo adoctrinamiento en personas carentes de criterio propio y con ganas de salir a la palestra y ser adulados aprovechando el viento reinante, aderecen todo esto con el poderoso caballero que es Don Dinero. José Mª García tenía una frase que les viene como anillo al dedo: Abrazafarolas lametraserillos.
  Luego serán utilizados como los klinex pero habrán tenido sus días de gloria, pobrecillos los pelotaris.

 3. Hello, Boys; Estoy tratando de leer los escritos que plasmais , pero no lo entiendo, lo siento,pues solamente hablo y escribo la lengua de Cervantes, y el Ingles,y con estos idiomas,meentienden en todo el Mundo
  Pero a lo que os quiero decir,,,,, Amigos Catalanes, metan en el Manicomio a esos tipejos, que Cataluña estará muchisimo mejor , os lo aseguro, Ya sabeis que sabandijas me refiero,No os dejeis manipular

  Un cordial saludo de un NAVARRO.

 4. CHARNEGOS DE VIA ESTRECHA
  que se creen progresistas
  porque son separatistas
  y van por la senda hecha
  por turbios nacionalistas.
  Se encasquetan el turbante
  de los mitos inventados,
  dan a sus antepasados
  un desprecio delirante
  y presumen de avanzados.

 5. Perdó per ficar-m’hi, Ferran. No és racional que per sentiments que canvien cada any segons qui manegui TV3 o com vagi l’economia, es decideixi trencar la convivència catalana. Ser espanyol o català no és una qüestió administrativa, sinó d’identitat, i ningú té cap dret a privar-ne a ningú

  • Perdoni, però no ho entenc. Es trenca la convivència si es fa cas del que vol la majoria? I fer el que vol la minoria no trenca la convivència? El món al revés. Són en tot cas vostès els que trenquen la convivència a l’impedir que la majoria exerceixi en democracia el seu desig d’esdevenir un estat independent.

 6. Estimat Noé, el problema esdevé quan la majoria dels catalans ja no volen seguir sent espanyols. Ser o no ser espanyol és una qüestió purament administrativa. No es quelcom inevitable i etern com a alguns els hi agradaria. És per això que aquesta majoria de catalans vol exercir l’acte més democràtic : votar.

  • Ferran, estaries a favor de que Barcelona i Tarragona poguessin votar per separar-se de Catalunya si una majoria popular ho demanés? Si un sentiment majoritari ho reclames? Ho trobaries igual de democràtic? Ah… I només podrien votar els ciutadans de Tarragona i Barcelona, faltaria més!!!!

  • Benvolgut Ferrán:

   Coneixes a la majoria dels catalans?. Si us plau, me’ls pots presentar?. Jo només conec els resultats de les darreres eleccions al parlament: Si es fa la suma dels vots obtinguts pels partits partidaris de “el dret a decidir”, surt 2.100.523 vots, del total de 5.413.850 electors, amb dret a vot a Catalunya, (dades en Wikipedia).

   Aquesta quantitat d’electors “suposadament sobiranistes” no arriba ni a la meitat del cens electoral. Sense considerar altres circumstàncies: Dins de CiU, existeixen discrepàncies perquè Uniò no és partidària de la secessió i igualment, segons les enquestes, el 75% de l’electorat d’ICV, ni tan sols es considera sobiranista.

   D’un altre costat Espanya, inclosa Catalunya, no és una realitat eterna, però si és una nació molt vella, remuntant fins a 2000 anys d’història. Ser espanyol, per als catalans, és una cosa normal, i aquest sentiment nacional existia a Catalunya, fins i tot molt abans de la creació de l’Estat Español, avui un Estat desenvolupat, demòcrata i occidental, reconegut al món sencer.

   Els nacionalistes catalans, i els seus líders, pensen que només ells representen “l’autèntica ciutadania de Catalunya” i poden decidir per a tots, però això és mentida. “Trencar” l’Estat és una qüestió molt perillosa i que tindria amb seguretat greus conseqüències. La major part dels espanyols, inclosa la major part dels catalans, només volen que els deixin viure tranquils, i no es plantegen problemes identitaris greus. Tots junts, com espanyols, tenim certa importància geo-estratègica en la Unió Europea i al món.

   Els que volen vies ràpides, aventures, viatges a Ítaca, consultes il.legals, etc, etc…., solen ser adolescents mal formats, o potser persones amb sentiments identitaris fàcilment manipulables. També hi ha una petita part de secessionistes catalans fora de tota realitat, i igualment hi ha minories espanyolistes separadors, als quals ningú fa cas seriosament.

   L’Estat de dret és vàlid per a tots i podem votar lliurement les eleccions municipals, autonòmiques, generals i europeas, com mana la Constitució. Ho sento per tu i per molts com tu, il.lusionats amb una utopia vuitcentista passada de moda, però esteu molt equivocats i al final d’aquest viatge “a ninguna parte” sofrireu una gran frustració.

   Afectuosament.

 7. Bona nit:

  Els catalans som espanyols, això és la realitat. Si hi ha espanyols que no volen ser espanyols és el seu problema, poden gaudir la seva realitat paral·lela com vulguin i divertir-nos a tots amb les seves ocurrències.

  Així són feliços i cal respectar-los, i així fan el ridícul democràticament, per a diversió de tot el món, com fa el Molt Honorable Artur Mes, fins a les properes eleccions.

  Una salutació afectuosa.

 8. Endevant dolça Catalunya!!!! No hi ha res com dir quatre veritats. I això els hi fa molt mal als independentistes.

 9. Tota aquesta llista d’insults que els hi dedica per no pensar com vostè està molt bé, però resulta curiós que a part d’insultar no sigui capaç d’explicar a la gent exactament quins motius han dut aquesta gent a ser espanyols independentistes. Vinga, prengui’s una tila i procuri raonar sense insultar ni amenaçar.

  • Sí que hi són, els motius. No els veu, Ferran? Hi diu «complexe, ressentiment i calerons». Ja sap, lo de «no ens estimen», no som catalans perquè som immigrants, «espanya ens roba», etc. Lo que diuen els de SÚMATE. Molt bona l’entrada, Dolça! Ànims, que toqueu ós!

  • Un xarnego que no vol ser espanyol té fàcil raonament. Com deia el Sr. Jordi Pujol, són persones «poco hechas», acomplexades per conviure amb altres catalans «poc fets», separatistes molt mes tancats de mentalitat i ignorants que ells. En resum és el que té viure amb una secta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

 • Responsable: Edicott Consulting SL
 • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
 • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.