Els dominis .cat, «camí per l’alliberament de la nació», a preu de ferralla.

Milers d’euros gastats en campanya per promocionar el .cat no aconsegueixen atreure clients.

promoCATPro

«Déu meu, Artur, això no està normalitzat!»
«Sí, Oriol, però el descompte és menor que el que farem a la propera emissió de bons patriòtics»

El domini .cat el fan servir principalment les administracions nacionalistes de Catalunya, per recomanació de la Generalitat. La propaganda de la Fundació puntCAT diu que empreses multinacionals  -pressionades per la Generalitat- ja tenen el domini .cat. Però no està operatiu: fan servir un domini .es/cat. Normal.

Com passa amb tot allò que toca, el nacionalisme ha convertit el domini .cat en un territori ideològic: la Fundació puntCAT reconeix que és part de la seva missió «impulsar la identitat catalana». A la Memòria 2006-2010 de la Fundació, el nacionalista Manel Sanromà (primer president de l’Associació puntCAT) explica que amb el .cat es pretenia «aconseguir un domini que identifiqués la nació a través de la llengua» i que la seva consecució «ens ensenya el camí per assolir l’alliberament de la nació».

Algun país normal fa servir aquestes paraules quan promociona dominis d’internet?

Quina colla!

dolcaCategories: Huid del nacionalismo

Tags: , , , ,

2 comentarios

  1. El nacionalisme català, per las sevas manifestacions publiques, gaudeix normalment del punt victimiste i necròfil, pèro des.del punt de vista de la propaganda sembla tendir a un punt pedòfil……que avorrits són amb la utilització de nens per a les finalitats sobiranistes!.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: