¿Quiere vender en la calle sin pedir permisos ni pagar tasas? Monte un chiringuito de la ANC

Sembla ser que a moltes viles de Catalunya l´ANC està exenta de pagar la taxa corresponent. La paguem les famílies catalanes.

anc recull signatures

És el que passa per exemple a Olot. Tal com ens comunica el regidor sr. Mulleras, l´alcalde, Josep Ma Corominas i Barnadas fa pagar a tots menys a l´ANC de la militant d´ERC Carme Forcadell (No, ANC no vol dir Amics i Nebots de la Carme).

No sabem si a Barcelona passa el mateix. Com ni en Trias ni els polítics de l´oposició semblen interessats a vetllar pel compliment de les ordenances municipals, qualsevol ciutadà pot apropar-se al xiringuito, demanar els permissos (permís de repartir publicitat al carrer i permís per muntar estructures publicitàries a la vía pública) i si no els tenen, cridar la Guàrdia Urbana més propera per denunciar-ho.

Al final som els ciutadans que paguem el sou dels polítics amb els nostres impostos esl qui hem de vigilar que els mateixos no ens preguin el pèl.

dolca

 Categories: En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , , , , ,

Deja un comentario