Els Reis Mags, a les llars catalanes.

La canalla s’ha llevat d’hora i els pares s’han anat a dormir de matinada.

Reyes Magos

Com ha de ser. Els nens, cofois i joiosos, han despertat els pares a bona hora. Els Reis han vingut! I s’han menjat les neules, els torrons i el vi de missa que els haviem preparat! I els camells s’han empassat les pastanagues i s’han begut l’aigua!

L’habitació està tancada, però els nens no triguen gaire a trobar la clau. Els Reis han deixat una carta, que llegeix el pare. Un missatge de felicitació i encoratjament per a cada membre de la família. «No us oblideu de Jesús; hem vingut perquè ens ho va dir ell fa 2014 anys».

Una oració d’agraïment abans d’entrar. S’obre l’habitació i… han vingut els Reis!

Un record per totes les llars catalanes, també per aquelles que no coneixen l’alegria profunda de l’Epifania. Bon Nadal i bon dia de Reis a tothom!

20140105-150628.jpgCategories: Alma, Tradiciones

Tags: , , ,

6 comentarios

  1. tan dificil es leer solo los articulos que a uno le interesa y no ocuparse de los demas? que una web solo tiene que ocuparse de un unico asunto?

  2. ¿No podéis informar sin mezclar con mierdas religiosas? Seguiría este blog, pero creo que se puede estar en contra de la independéncia y no ser de la derecha católica.

  3. A mi em mola. Tot casolà i proper. Mola. Endavant Dolça!

  4. No sé si estoy en el blog de un perturbado o es que la coña va muy subterránea.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.