Ahora resulta que de «societat civil» nada: son los de siempre.

La señora que monta las manifestaciones independentistas es de ERC desde hace 14 años.

forcadell

«Holaaaa sóc la Carme. Que sou de Telecinco? Passeu, passeu. Puc explicar-ho tot. Em pagareu oi?»

Y no sólo militante de base, sobre todo de bolsillo: fue de la «Executiva Nacional» durante varios años. Es decir, se lo creía y se ganaba la vida con esto. Cobraba del partido, vaya. Sueldo, dietas y demás cositas que se embolsan los políticos. Y además mandaba. Durante la época del Tripartito. Tocaba pelo. Contribuyó al desastre económico catalán. Pero era de la facción de Puigcercós y duró hasta que se la merendaron los de Carod-Rovira. O al revés, que esto de la política es complicado. Y sigue siendo militante. Para chupar más cuando los de su facción vuelvan a la palestra. Este es su CV (verlo completo en http://carmeforcadell.cat/?page_id=11):

«EXPERIÈNCIA POLÍTICA

 • Executiva local d’ERC Sabadell 2000-2004 i 2006-2007
 • Executiva nacional d’ERC 2001- 2004
 • Presidenta de la sectorial nacional de política lingüística d’Esquerra Republicana de Catalunya  2000-2005.
 • Regidora d’ERC a l’Ajuntament de Sabadell des de l’any 2003-2007
 • Presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell que  inclou Sentmenat, Polinyà, Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i de Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda 2003-2005.
 • Regidora de salut de l’ajuntament de Sabadell des de  desembre del 2004 fins a l’abril del 2005.
 • Consellera nacional en representació de les sectorials 2000-2004 i en representació de la comarca des de l’any 2004 fins al 2007.
 • Secretària d’acció política de la Regió I de l’any 2004 fins al 2007
 • Executiva nacional de la sectorial de política lingüística, responsable de temes municipals des de l’any 2005 fins al 2007 i de la vocalia de la dona de la sectorial»

Doncs no. No era la societat civil la que «dinamitzava» el «procés». És ERC. Amb els talibans de CiU. Amb els nostres diners. Amb els nostres impostos que subvencionen l´ANC. Quina barra.

I ens preguntem: Per què no ha sortit abans això? Quin tipus de premsa tenim a Catalunya? És la llei del silenci? De quin partit són la resta de xupòpters de l´ANC? És cert que hi han molts ex-Terra Liure en aquesta associació?

Aquesta gent tan ufana i tan superba, es pensen que els catalans de seny ens llepem el dit?

DC NavidadCategories: Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

23 comentarios

 1. me gustaria saber si en el famoso referendum que pide la derechona catalana estarian de acuerdo en poner tambien las siguentes afirmaciones.NO ESTAR EN EL CARGO MAS DE 2 LEGISLATURAS, QUE LA JUSTICIA NO ESTE AL SEVICIO DE LOS POLITICOS,QUE DURANTE LAS VOTACIONES DEL REFERENDUM O CONSULTA SE PUEDAN CONTROLAR LAS VOTACIONES A TRAVES DE INSPECTORES INTERNACIONALES PARA EVITAR EL FRAUDE,QUE LAS PENSIONES DE LOS POLITICOS,SEAN IGUAL QUE EN POLONIA,ETC,ETC,QUESI ESTARIAN DE ACUERDO CON LA INDEPENDENCIA DE LA NACION ARANESA

 2. Desde Francia : Visca Catalunya Lliure !

 3. Veig que la majoría d’opinants «interesats» en desacreditar a Carme Forcadell, no os cau gaire simpática, només cal veure l’intencionalitat política de les vostres ratlles escrites. Sí més no, os he de dir, que Carme Forcadell, está portant una tasca de gran pes a la Direcció de l’ANC i que gràcies a persones com ella, la majoría de la Societat de Catalunya, tindrá per primera vegada al seu abast, el poder votar lliurement el seu destí, amb l’inclussió de l’opció de poder triar el ser una NACIÓ, INDEPENDENT I PRÒSPERA EN DEMOCRÁCIA I LLIBERTAT. Fet que ens ha de merèixer un gran respecte a tots els catalans, hagi viscut de la política o no, fet que está per veure, doncs el pertànyer i desenvolupar una feina en un partit, no vol dir que s’en tregui profit econòmic, doncs moltes vegades el cas és ben a l’inversa. I encara menys en un partit com ERC, que mai ha tingut el pressupost d’un PSE, PP, Cs, o d’altres. Així que si comparem el resultat de la seva gestió amb el d’altres partits, que a sobre de inflarse les botxaques, mai han fet rès per la societat perque han permés impunement que el gobern central ens robi, any rera any. No trobo que hi hagi una relació directa d’emoluments/gestió NACIÓ efectiva, tant profitosa per Catalunya i els seus interessos, que la de Carme Forcadell, a qui des d’aquí felicito i donc el meu suport incondicional. Perqué no os pregunteu qué han fet els vostres polítics, per Catalunya, permetent un expoli de 35 anys de «democrácia»??? No els hauria de caure la cara de vergonya??? La respòsta més clara és que NO, perque s’había de fer cas a les «consignes» dels seus partits, per tal d’anar conservant l’escany i punt. A la societat catalana, «ni escoltarla». Doncs mireu per ón la Carme i persones com ella, escoltant-la, han assolit un moviment ciutadà de primer ordre i amb les conseqüències polítiques, que molts dels que ratlleu per aquests medis, s’afanyeu a desacreditar des de el temor i la por, del que sabeu ara amb tota certesa, pasará sense que ho pogueu evitar. CATALUNYA, ARA, JA ÉS UNA NACIÓ I MOLT MÉS AVIAT DEL QUE OS PENSEU INDEPENDENT…!!!

  • Martínez, ara ens dius que quan vas a votar no ets lliure? Que t’empaita la dona o què?
   Apa, vés pregant a Santa Forcadell, que te doni salut perquè de peles ja en té ella, i cada con més i no en veuràs un ral

  • El expolio del que hablas es el que se inventa la generalitat? ¿Qué esta mujer ha escuchado un movimiento popular? ¿Dando charlas independentistas en escuelas de primaria? Por favor, vaya lavado de cabeza. Ni eres catalán ni eres nada. VISCA ESPANYA

 4. parasits que per viure avui estan enfrentan als catalans y nomes viuen del odi que estan venen al estil de la gestapo nazi

 5. Pero ¿qué horror ha organizado este Arthur Mas? ¿puede dormir por las noches?

  • Jo vaig treballar durant nou anys amb la Carme Forcadell quan tenia molts dels càrrecs que dieu, i eren responsabilitats SENSE SOU (segurament li costaven diners i tot), i el seu sou era exactament el meu, de professora d’institut, sou que tenia perquè s’havia tret les oposicions.

  • Ia ara Carme, agafem-nos tots les mans i plorem junts, tots trasbalsats per aquest immens sacrifici de la Forca, que va treballar DE FRANC durant tants anys…va home va! Un polític que no cobra, aquesta paia és una santa i el Francisco l´ha de beatificar a corre cuita

  • Carme Vilà: ¿Te gustaría qué en la escuela de tu hijo un profesor fuera abiertamente nazi? Pues eso, esta mujer no tendría que haber ejercido de profesora en la vida.

 6. «Bona gent» de Dolça Catalunya que potser us heu pres la molestia de mirar la dates per comprovar que el 2007 encara no s’habia format l’ANC,veritat que no? quin lamentable intent el vostre per desacreditar l’ANC. no es cap secret que Carme te un pasa politic i es bo que aixis sigui! com tambe el tenen altres membres de la asemblea,on es el problema? peró es que fins i tot amb les vostres dates es veu clar que no se solapan.el que esta una mica el cas ja sap com s’ha format L’ANC i que no hi van diners poblics com si pasa amb el partits politics com es el cas de C’s,PP,PSOE ETC… «Bona gent» de Dolça Catalunya que tal canviar el vostre nom pel d’ Agre Catalunya.

 7. Heu de saber que, segons els seus Estatuts, entrar a ERC no és fàcil; t’han d’avalar dos militants, la teva secció local ha de confirmar-ho, i ho ha d’aprovar finalment el Consell Nacional. Hi ha força gent «en llista d’espera».
  (Un comentari: em desesperen les faltes d’ortografia en català dels indepes: «qüansevol», «futem», «jent»… quin horror!! aquesta gent volen fer un país…?)

 8. Encara que us pesi. ERC és un partit legal, legítim i que renúncia a la violència per aconseguir els seus objectius polítics. Encara que no us agradi, qualsevol ciutadà lliure, pot afiliar-se o militar a qualsevol organització associativa, sindical i política legalment constituit. Encara que no ho volgueu: GUANYAREM!
  Apa… Ara ja podeu escopir calumnies i vomitar mentides perquè no teniu més arguments. La primera de les mentides, dir-vos «Dolça» quan us haurieu de dir «rància»

 9. Ara que celebrarem la veritable data de neixença de jesucrist, utilitzarem una frase seva…el que estigue lliure de pecat que tire la primera pedra!!! pero pera els «Espanyoleitors Mentiders» nomes hi ha una que els encaixa a la perfeccio… si teniu rabia a mossegar ceba gamerusos… si teniu tan clar que catalunya vol ser d’Espanya a votar lladres!!!

 10. Per mol què us esforceu no aconseguireu Res!!! sè d´Esquerra Republicane és un luxe, pèr qüansevol Català!!!
  Ja ens heu comparat en moltes coses…. no us futem ni cas!!! som jent democratica…volem sè lliures perquè ens trecteu malament, .
  Avans que vosaltres ja ho van probar altres…. però el meu poble es mol tusut, mentre que hi hagi un Català hi haura una naciò!!! visca Catalunyà lliure!!!

  • Teresa, tens raó, és un luxe ésser d´ERC, segur que es viu de pebrots a costa dels catalans, no enténc per què la Forca s´amagava. Pots donar-me algún contacte per entrar-hi?
   És que la vida em tracta malament, estic aturat i vull ser lliure de la Gene i dels politics que es forren mentre jo pringo, al meu poble som molt tossuts (no sóc maño ei, que sóc català hundredpercent) i mentre hi hagi una possibilitat de xuclar de la mamella hi serà en Pol per aprofitar-la. Visca Catalunya lliure!!! (és això el que he de dir oi Tere?)

  • Impossible fer tantes faltes d’ortografia en un paràgraf.
   Per favor, respecta la llengua i sinó no domines la gramàtica fes servir un traductor.
   Gràcies.

  • Descobriment! Nou dialecte del català: El Fruités Vaqué. Es busca filòleg capacitat per fer la seva gramática. Raó al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 11. Eso por hablar de los ex de Terra LLiure, muchos de ellos en ANC, y ahora, luctuosamente colocados.

 12. Em sembla que és un exemple més de la casta politica parasitària catalana …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.