Diu més mentides que la Rahola.

O que en Jaume Barberà, o que el jutge Vidal…

vidal-rahola-barbera

Aquesta és la dita que s’està posant de moda a les acaballes de 2013. I és que els hi poden les ganes, com a tots els nacionalistes, però la realitat és la que és, i no coincideix precisament amb els seus desitjos.

Com la “sentència” del Tribunal Internacional de Justícia de l’Haia (TIJ) sobre la declaració unilateral d’independència de Kosovo que es van inventar (o van trobar per internet, ja se sap que els separatistes són gent rigorosa) i que han hagut de reconèixer que és falsa. Tot l’embolic l’explica molt bé Crònica Global a l’article «l’Haia, l’Haia, l’Haia«.

Això sí, en comptes de demanar perdó, la colla dels mentiders insisteixen en que tot es culpa de una campanya «agitprop espanyolista i negacionista». Pobrets. Per sort, amb aquests separatistes tenim Espanya per molt temps.

DC NavidadCategories: En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

Descubre más desde Dolça Catalunya

Suscríbete ahora para seguir leyendo y obtener acceso al archivo completo.

Seguir leyendo