Catalonia is not Europa.

Durao Barroso diu que sortirem d’Europa si ens independitzem.

cataluña europa

Portem molts anys intentant fer Europa a la nostra manera i trobar-hi un lloc per Catalunya. Vam enviar en Gasòliba a crear el Patronat Català per Europa. Hem afegit un estel a la senyera, com els de la bandera europea. Hem fet la campanya «Catalunya, nou estat d’Europa». Tot i que hem fet molts esforços per que triomfés l’Unió Europea i hem jugat amb lleialtat, ara Europa no ens vol. Volem exercir el nostre «dret a decidir» sortir d’Europa.

El president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, ha exposat per escrit (20 novembre) a l’eurodiputat de Convergència Democràtica Ramon Tremosa la posició oficial de la UE davant una eventual independència de Catalunyai hi deixa clar que seria considerada «un tercer Estat respecte de la UE i els tractats deixarien d’aplicar-se al seu territori». És a dir, que quedaria exclosa de la Unió.

No tenim cap altre remei que sortir d’Europa i cercar el nostre propi camí com a catalans. No hi ha tercera via. La tercera via som nosaltres.

Catalunya, nou estat de la galàxia. Adéu, Europa.

dolcaCategories: CATchondeo

Tags: , , , , , , , ,

1 comentario

  1. muy bueno el eslogan «Catalonia is not Europa», difundid a tope esta consigna.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

  • Responsable: Edicott Consulting SL
  • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
  • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.