Algun nacionalista ja reconeix que la independència no serà de franc.

Això farà mal.

sang

De vegades algun separatista pensa tocant de peus a terra. En aquest cas, Agustí Pons escriu en Butlletí del Centre d’Estudis Jordi Pujol l’article “El preu de la independència”:

“L’hem de voler amb totes les nostres forces, aquesta consulta, i hem de batallar per fer-la possible fins al darrer minut. Però passi el que passi, sigui o no sigui possible la consulta, només els més il·lusos poden pensar que la independència ens sortirà de franc i que, a sobre, ens pagaran una nit al Ritz.  El president Tarradellas deia que els catalans no ens podiem queixar perquè l’autonomia no ens havia costat ni un home ni una pesseta.  La violència ni la volem ni la necessitem però ara cadascun de nosaltres ha d’estar disposat a pagar un cert preu -de moment, inquantificable- si de veritat volem arribar a la independencia … ¿Què estem disposats a fer, cadascú de nosaltres,  per la independència de Catalunya? No és una pregunta retòrica. És una pregunta inevitable per saber si juguem o no de farol”.

Sembla que el sr. Pons ha llegit bé en Balmes: «Un millón de simpatías no hacen frente al más pequeño apuro«.

Això si, els que volem continuar sent catalans i espanyols no tindrem «dret a decidir»: el preu també ens el faran pagar a nosaltres.

dolcaCategories: Huid del nacionalismo, Mejor juntos, Pensando bien

Tags: , , , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

%d