Somiant truites amb els diners públics.

Alguns funcionaris ja juguen gratis a la Catalàndia

somniant truites 2

L´Assemblea Nacional de Catalunya continua malgastant els diners públics organitzant bestieses. Ara és el Pla estratègic de l’Assemblea Sectorial de l’Administració Pública de l’ANC, que integra treballadors públics locals, autonòmics i de l’Estat per analitzar el seu paper en un virtual estat català (mai millor dit allò de virtual). La cosa es diu «Projecte I+D» i és un pla que té per objectiu «preparar l’administració de la futura República Catalana per assumir, l’endemà de la independència, la plenitud del poder del nou estat, i succeir amb seguretat i sense cap buit de poder el Regne d’Espanya» (Ja es veu que donen per descomptat que Catalunya serà una república).

El projecte es va presentar ahir en societat al Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, a Barcelona. No sabem què té a veure aquest gremi amb el tema. L’únic punt en comú que ens ve al cap és que també es tracta d’un organisme subvencionat. Per la foto ja es veu que no va anar-hi gaire gent: potser perquè els funcionaris que no cobren de l’ANC (és a dir, de nosaltres via subvencions) no tenen cap interès en el tema.

Els impulsors fan servir termes empresarials per definir projecte: «és un pla de continuïtat de negoci». Per dur-lo a terme, ahir es van constituir els primers grups de treball a gairebé tots els departaments de les administracions que operen a Catalunya, que hauran de presentar les conclusions abans d’acabar el primer trimestre del 2014. S’hi dedicaran en horari laboral?

Encara no tenim pregunta pel referéndum, però ja tenim funcionaris preparant-se per dirigir el nou estat. Quina il.lusió.

dolcaCategories: CATchondeo

Tags: , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

Descubre más desde Dolça Catalunya

Suscríbete ahora para seguir leyendo y obtener acceso al archivo completo.

Seguir leyendo