President i vicepresidenta reconeixen que la consulta “fatiga” la gent.

Ja s’escolta al carrer que “el nacionalisme és un conyàs”.

mas fatigat

“Ai, que n’estic de fatigat. Això del nacionalisme és un conyàs”.

El President Artur Mas ha donat consigna de no cansar la gent amb el “procés” com va passar amb “l’enorme fatiga” de l’Estatut: “millor no parlar cada dia” de la consulta. Ara la Vicepresidenta Joana Ortega“por que es fatigui la gent amb la consulta”, perquè ella també està “una mica fatigada”.

Doncs molt fàcil: no us fatigueu més, sr. President i sra. Vicepresidenta. I no fatigueu més els catalans. Prou consultes, sobiranismes, processos, referèndums, estructures d’estat, estatuts, transició nacional, identitats, queixes, espanyaensroba, greujes, manifes i passetjades internacionals.

Bé que ho sabem, que el nacionalisme és un conyàs. Els catalans normals fa 35 anys que el suportem a l’escola, a l’església, a la política, als esports, a l’art, als mitjans de comunicació, als sindicats, a la universitat, als hospitals, a tot arreu.

Deixeu estar la gent, sr. President i sra. Vicepresidenta. Dediqueu-vos a governar pel bé comú i no us fatigueu més.

dolcaCategories: CATchondeo

Tags: , , , ,

Deja un comentario