L´helicòpter que va fer CiU independentista.

Per primer cop havien perdut el control. Això s´havia d´aturar com fos.

helicoptero

-«Jordi, això em fa por. Què hem de fer?»
-«Tranquil, Artur, tranquil»

El 15 de juny de 2011 una gentada enfurismada per la nefasta gestió dels polítics catalans assetjava el Parlament de Catalunya. En un esdeveniment insòlit, el President de la Generalitat es va veure obligat a arribar en helicòpter al Parc de la Ciutadella. Les imatges vergonyoses van fer la volta al món.

Per primer cop des de l´arribada de Tarradellas el control del poble s´havia escapat de les mans nacionalistes. «Qui els ha mobilitzat aquests?» es preguntaven sonats els caps de CiU. Aquella tarda van veure clar que era necessari trobar un culpable que carregués amb les malifetes dels governs autonòmics. Va néixer l´«Espanya ens roba».

Dos anys i mig més tard Catalunya segueix capgirada: la Generalitat ha fet fallida, la sanitat és un desgavell i a les farmàcies les ha de pagar Madrid. Però el nacionalisme torna a pastorar el ramat i Artur Mas no ha fet servir més l´helicòpter per arribar al Parlament.

Ara els helicòpters els lloga TV3 per cobrir la cadena separatista. Només ha costat 97.000€. Però ja sabeu, Espanya ens roba.

dolcaCategories: Huid del nacionalismo, Pensando bien

Tags: ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

  • Responsable: Edicott Consulting SL
  • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
  • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.