Dies per gaudir dels panellets en família

Tot i que cada any són més cars (els de pastisseria valen més d’un euro/unitat), els panellets són una magnífica ocasió per organitzar un entranyable aplec familiar.

panellets

La festa de Tots els Sants i Màrtirs, que se celebra el dia 1 de novembre, va ser proposada pel papa Bonifaci IV el 610 per honorar els màrtirs romans. L’Església va col.locar la festa dels Difunts el dia 2 de novembre, posant així simbòlicament tots els difunts sota la protecció dels sants.

Mentre acompanyem els panellets de pinyons o d’ou amb moscatell, recordem junts la joia de la Comunió dels Sants i preguem pels difunts de la família.

Que un dia en gaudim tots junts al Cel!

dolcaCategories: Tradiciones

Tags: , ,

1 comentario

  1. Bo recordar-ho, ja que lamemtablement cada cop mès gent cel-lebra el contrari en una versió pagana (halloween) en les que la mort i la por volen substituir l’esperit de pau, esperança i resurecció de Tota Sants…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: