Boicotegen el nou llibre d’en Barraycoa: nou èxit de vendes assegurat

Per què el nacionalisme té por a la història?

barraycoa 2

El Dr. Barraycoa ho ha tornat a fer. El seu nou llibre Cataluña hispana, que Dolça Catalunya va anunciar en exclusiva dilluns passat, està sent boicotejat per alguns llibreters. És cert que la venda de Cataluña hispana no té subvenció pública, ni s’anuncia a TV3, però el boicot obeeix a raons ideològiques: no convé vendre llibres que posin en dubte el projecte independentista liderat des de la Generalitat.

Alguns ja ho van intentar amb la seva primera obra de divulgació: Historias ocultadas del nacionalismo catalán.  L’efecte va ser el contrari: 6 edicions a dia d’avui i una de nova en preparació. De ben segur que passarà quelcom semblant amb Cataluña hispana, un recull d’històries sorprenents, rigoroses i entretingudes que mostra l’espanyolitat de Catalunya i el frau del nacionalisme.

Si algú vol exercir el seu dret a decidir llegir Cataluña hispana, i no ho troba a la llibreria de la cantonada, pot comprar-ho còmodament i ràpida, per telèfon o internet, a les següents direccions:

– Llibre en paper: Ocio Hispano. Es por comprar per telèfon (91 594 09 22) o per la web:  http://www.ociohispano.es/libro/cataluna-hispana_317

– Llibre digital: http://www.amazon.es/Catalu%C3%B1a-hispana-General-Javier-Barraycoa-ebook/dp/B00GFT10R2/ref=sr_1_2?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1383688650&sr=1-2

Ja tenim lectura pel Nadal.

dcCategories: Huid del nacionalismo

Tags: , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

  • Responsable: Edicott Consulting SL
  • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
  • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.