Boicotegen el nou llibre d’en Barraycoa: nou èxit de vendes assegurat

Per què el nacionalisme té por a la història?

barraycoa 2

El Dr. Barraycoa ho ha tornat a fer. El seu nou llibre Cataluña hispana, que Dolça Catalunya va anunciar en exclusiva dilluns passat, està sent boicotejat per alguns llibreters. És cert que la venda de Cataluña hispana no té subvenció pública, ni s’anuncia a TV3, però el boicot obeeix a raons ideològiques: no convé vendre llibres que posin en dubte el projecte independentista liderat des de la Generalitat.

Alguns ja ho van intentar amb la seva primera obra de divulgació: Historias ocultadas del nacionalismo catalán.  L’efecte va ser el contrari: 6 edicions a dia d’avui i una de nova en preparació. De ben segur que passarà quelcom semblant amb Cataluña hispana, un recull d’històries sorprenents, rigoroses i entretingudes que mostra l’espanyolitat de Catalunya i el frau del nacionalisme.

Si algú vol exercir el seu dret a decidir llegir Cataluña hispana, i no ho troba a la llibreria de la cantonada, pot comprar-ho còmodament i ràpida, per telèfon o internet, a les següents direccions:

– Llibre en paper: Ocio Hispano. Es por comprar per telèfon (91 594 09 22) o per la web:  http://www.ociohispano.es/libro/cataluna-hispana_317

– Llibre digital: http://www.amazon.es/Catalu%C3%B1a-hispana-General-Javier-Barraycoa-ebook/dp/B00GFT10R2/ref=sr_1_2?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1383688650&sr=1-2

Ja tenim lectura pel Nadal.

dc



Categories: Huid del nacionalismo

Tags: , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.