Un ajuntament que infringeix la llei de banderes imputa a un vilatà per pintar banderes.

A Catalunya estem sota l’imperi de la llei o dels polítics?

Imagen

 

L’ajuntament de Santpedor, “municipi per la independència”, s’ha gastat els diners en posar senyals que comuniquin aquesta descripció de l’essència del poble a totes les entrades de la vila. També ha decidit de saltar-se la llei de banderes i treure l’espanyola del seu balcó.

 

Ara fa uns dies, la policia de la Vila va imputar un jove per pintar aquests senyals amb la  bandera espanyola.

 

Imagen

 

Depèn l’aplicació de la llei a Catalunya de la voluntat dels governants? Malhauradament sembla que sí.  I quan l’autoritat politica vulnera la llei, però en demana el compliment als vilatans, se’n diu despotisme.

dcCategories: Catalunya de tots, CATchondeo

Deja un comentario