TV3, pitjor que el NODO, i tot pagat amb els nostres diners

TV3 torna a promocionar la secessió entre els nens en la Festa dels Súpers

Imagen

Segurament una de les actuacions més censurables i vergonyoses és la manipulació dels nens amb fins polítics. És aquest un tret característic dels règims totalitaris, des del nazisme alemany fins a l’estalinisme soviètic, passant pel maoisme xinés de la Revolució Cultural. I també és característic del nacionalisme separatista a Catalunya, que va perdent cada dia que passa els mínims de vergonya que encara li podien quedar i, en aquesta boja carrera cap a una independència impossible, és capaç de qualsevol bestiesa.

Això sí, tot pagat amb diners públics, és a dir, amb diners de tots, també dels milions de catalans contraris a la independència. El que dèiem: són uns pocavergonyes.

ImagenCategories: Economía

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *