TV3, pitjor que el NODO, i tot pagat amb els nostres diners

TV3 torna a promocionar la secessió entre els nens en la Festa dels Súpers

Imagen

Segurament una de les actuacions més censurables i vergonyoses és la manipulació dels nens amb fins polítics. És aquest un tret característic dels règims totalitaris, des del nazisme alemany fins a l’estalinisme soviètic, passant pel maoisme xinés de la Revolució Cultural. I també és característic del nacionalisme separatista a Catalunya, que va perdent cada dia que passa els mínims de vergonya que encara li podien quedar i, en aquesta boja carrera cap a una independència impossible, és capaç de qualsevol bestiesa.

Això sí, tot pagat amb diners públics, és a dir, amb diners de tots, també dels milions de catalans contraris a la independència. El que dèiem: són uns pocavergonyes.

ImagenCategories: Economía

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.